www.FixChat.ORG / Güncel Motd Merhaba sevgili IrcRehberi.Net Ailesi; ¨ [ FixChat.ORG ] Güncel yönetim kadrosudur . Sunucu bilgileri: ¨ Bağlantı Portları ; 6667- 6668 ¨ Bağlantı web adresi(leri): [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ¨ Mirc Script (Web) Adresi: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ¨ Yönetim Kadrosu ¨ Proje Sahibi (Owners): Software , RuLinG ¨ Root Adminler: Lorin , eSinti ¨ Supervisor Adminler: Zara , Nwork , Kuzey ¨ Network Adminler: BitteR , CaqLa , Berfin , Rom , Yusuf ¨ Services Adminler: Sukunet ¨ Server Admin: EbruLi ¨ Co Admin: Wizard ¨ IRC Operatör: Master ¨ Radyo Lideri: Lorin ¨ Web Lideri: eSinti ¨ Bilgi: Sunucu yöneticileri hakkında görüş ve önerilerinizi seviye sınırları içerisinde yazabilirsiniz.
Konu Software tarafından (07 Ağustos 2020 Saat 20:58 ) değiştirilmiştir..
|