Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2024, 11:22   #42
Brittle
Editör
Brittle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Sean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ablacım teşekkür ederim : )) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de alıntının içine cevaplar vermişim fark etmemişim dur sende tek tek yazayım üşenmeyeyim :d

ilk sorun bana göre mi anneme göre mi ? :)) Bana göre Özgür bir çocuktum ailemiz de baskıcı bir atmosfer olmadı sık hatırladığım hatta bu soruyu anneme sordum sana sesli olarak da atacağım :d yaramaz değildim arkadaşlarımla sürekli gezerdim .

Haksızlık beni öfkelendiriyor . Artık bu duruma fevri tutum sergilememeye çalışıyorum olumlamalar yaparak stresimi azaltıyorum duygularımı açık şekilde ifade edip destek almaya çalışmak da benim için önemli bir adım oldu .

Klasik olabilir pişmanlığım yok tecrübe kazandım sayıyorum


Sevdiğim yayıncı bir arkadaşım sayesinde katıldım . Daha sonra kendim sunucu açtım yayıncı dostlarımız oldu müzik ,şiir ,görüş paylaşmak amaçlı takıldım şimdilerde ise alışkanlık oldu


İstediğimi yapıyorum ve planlarım var hayallerime doğru da adım adım ilerliyorum diyebilirim

Arkadaşlarımın başarılarını ,beğenilmelerini asla kıskanmam desteklerim . Benim olanı kıskanırım bu durumu da güvensizlik olarak değil özel kalmasını istediğim içindir.

eşlik ettiğin için ben teşekkür ederim keyifli forumlar dilerim ablacım : )
Yazmadan geçemeyeceğim annenin yorumuna doğallığına bayıldım. Çok teşekkürler ))

________________

Tecrübe çok acımasız bir öğretmendir;
Önce sınavı yapar, Dersi sonra öğretir..