Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2024, 11:17   #41
Sean
Sean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
aL-yazmaLi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
HazirmiSin :)))


1) insanLar seni nasiL tanirLar ve asLinda nasiL bir yapiya sahipsin _?_
2) bir yayinda dedinki ... iste sanaL burasi ve Interneti kapattigimda hersey orada kaLir ..oysa cok
deger verdigin arkadasLikLarin var. SORUM nekadar SanaLcisin _?_
3) Sence sanaLdaki kisiLigimiz gercek kisiLigimizimi yasariz yoksa kendimize kurdugumuz bir hayaL
dünyasimidir ( OLmak isteyipte oLamadikLarimizimi )
4) Hic bikmadan dinLeye biLecegin enin en sarkisi hangisi ve sende ki yeri
5) yayinLarinda en sevdigin ve pek hosLanmadigin durumLar neLerdir _?_
6) Yayin arasinda en iLginc oLan bir sey mutLaka yasamissindir rica etsem payLasirmisin _?_
7) bir araLar sunucun vardi agirLik *RADYO* özen gösterdigin noktaLar neLerdi _?_

cevapLarin icin simdiden kooocaman tesekkür ederim,

keyifLe oLsun

Hoşgeldin , hazırlanıp geldim : p

İlk sorunu bir kaç arkadaşıma sordum en yakınlarıma da sordum çünkü hiç bir zaman nasıl gözüktüğüme bakmadım bu sebeple ilk sorunda zorlandım diyebilirim .

Çok ukala kendini beğenmiş dalgacı görülebiliyorum en çok şunu duydum oda bazı arkadaş çevremden dolayı genelde içen ortamı karıştıran vs . gibi izlenimleri oluyor .

Daha sonra tanıyınca aslında öyle olmadığımı fark ediyorlar tanıdıkça bu izlenimleri şöyle evriliyor bencil olmayan başkalarının ihtiyaçlarına duyarlı, vefaya ,dürüstlüğe önem veren insanlarla iyi ilişkiler kurmayı ve samimi bağlar kurmayı önemseyen duygusal biri olduğumu duyuyorum :))

2. Sorunda bir birini bağlayan konu olmalı ki öyle demişimdir durduk yere böyle kasıntı kasıntı diyeceğimi sanmıyorum yanlış da hatırlıyor veya yanlış da anlamış olabilirsin varsayalım öyle diyelim

Real hayatta yanımda olan samimi ve dürüst arkadaşlarımla birlikte, internet üzerinde de güvenilir ve samimi ilişkiler kurabilirim. Çünkü benim için en değerli olan şey, gerçek hayatta olduğu gibi, sanal dünyada da samimi ve dürüst bağlar kurabilmek . İnternet üzerindeki ilişkilerin yanı sıra, ihtiyaç duyduğumda sanal dünyadan da kolaylıkla uzaklaşabiliyorum bunu zaman zaman yapıyorum


3. sorunun cevabına uzunca anlatayım : ))Ben bir dönem destek alıyordum psikoloğuma bu ortamları anlattım çünkü burada bir bağım vardı bazen yaşamış olduğum sorunlar real hayatımı da etkileyebiliyordu karşılıklı sohbetimizden çıkardığım izlenimleri anlatayım .
Herkesin sanal dünyada ve gerçek hayatta farklı yönlerinin olduğuna inanıyorum Çünkü sanal kimliğimiz bazen gerçek özümüzü yansıtırken bazen de içimizdeki hayal gücünün bir yansıması gibi oluyor Bu, belki gerçekte olamadığımız veya olmak istediğimiz şeyleri sanal ortamda deneyimleme fırsatını da doğurmuyor değil hani : ) yani bana göre , her iki dünyada da, insanlar genellikle kendi sınırlarını çizmeliler ve hangi kimliği sergileyeceklerine karar vermeli Kimileri bunu net bir şekilde ifade ederken, bazıları ise daha abartılı bir şekilde davranabilir. İşte doktorum mühendisim otum bkm gibi : d Önemli olan gerçek hayat arasında dengeyi bulmak ve içimizdeki gerçek özü dürüstçe yansıtmak esas olmalı matrix dünyasında takılıp kalmamalıyız : )))

4.Sorunun cevabı ; Melike Şahin'in "Tutuşmuş Beraber" şarkısı benim için önemli çünkü bazen sevmenin yetmediğini anladım . İlişkide sadece sevgi değil, aynı zamanda derin bağlılık, karşılıklı anlayış ve destek de gerekli insana bir şeyler katıyor . Soruyu cevaplarken bir yandan da dinliyorum : )) ilişkimin temel değerlerini ifade etmemde bana ilham veriyor benim için önemli hadi herkes dinlesin paylaşayım ;

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



5. Sorunun Cevabı ; Yayınlarımda genelde şarkıların geçmişini ve bende neler çağrıştırdığını anlatırım bazen de ortamın muhabbetine göre şakalaşırım bu konuda yayına illa destek verilsin gözetmem sabote edilmesin yeterli benim için hoşuma giden kimsenin ne etliye ne sütlüye karıştığı ben anlatmak istediklerimi anlatıp çıkıp gidiyorum : d


6. Sorunun Cevabı ;

Genelde en sevdiğim arkadaşım atılıyor ve onun için mücadele ediyorum bazen bende atılıyorum sorun yok benim için aman aman bir ilginçlik yaşamıyorum : )))

7.Sorunun Cevabı;

Radyo yayınlarında genelde konulu yayıncı seçmeye özen gösterdik canlı müzik yapan şiir yorumlayan ,özgün yorumcu, mizah içerikli yayıncılar birleştirerek eğlenceli vakit , geniş müzik yelpazesi ile samimi muhabbet ortamı kurmaktı ki bunu başardık çok güzel yayıncılarımız oldu destek veren yayıncı dostlarıma teşekkür ederim : ))

Keyifli forumlar dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] umarım sorularını doğru anlayıp cevap vermişimdir katılımın için teşekkür ederim :))

________________

https://www.megaresim.com/upload/248f477a.png