Alıntı:
She Nickli Üyeden Alıntı
avrupa’da adam bir bakıyor karşısında yabancı dil bilen eli yüzü düzgün biri var ve türküm diyor. adam gurbetçilerin yarattığı türk algısına uymayan birini görmenin etkisiyle önce bir afallıyor ve sonrasında malum cümle kuruluyor. “sen hiç türke benzemiyorsun”..
Avrupalılara göre Türk tipi; korkak, aşırı gururlu, kaba, miskin, cahil ve hıristiyanlığınyok etmek isteyen zalimdi.
İslam adı altında terörist ilan edildiğimiz Avrupa ülkeleri var, ama kendileri çok gelişmiş ve teknolojide / bilimde ileride sansalarda bir Türk dünyaya bedeldir bence.. |
Ben bir Pantürkistim. Türklüğümle ırkçılık anlamında değil, tarih anlamında büyük gurur duyuyorum. Nerede yaşıyorsunuz bilemem ama Türkiye nüfusunun büyük çoğunluğunun elinde süper bir güç olsa, dünyada İslamiyet haricinde tüm dinleri yok ederler :) Bizler evrensel saygıdan asla anlamayan bir toplumuz. Bence bazen özeleştiri yapmak her zaman iyi hissettirir.
Kendimizden başka hiçkimseye saygı duymayan, bencil, kaba ve sevgisiz bir toplumuz.(Genelleme değildir)