Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2024, 01:01   #10
Network
IRC Vip Üyesi
Network - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sohbet platformu aleminde yaklaşık son 13-14 yıldır diyelim çünkü 2010 sonrası bu işi bilenler nedense işi ticarete döktü ve çok çok iyi kazandılar kimileri sunucusu içerisinde administörlük satarak kimileri ise açtığı sunucuyu işlettikten sonra belli bir zaman sonra satarak bir şekilde kazandı burada da var öyle birkaç kazanan arkadaşlarımız görüyorum ben ben herkese saygı duyuyorum fakat bunun dışında bir de şöyle bir olay oldu 50 veya 60 kişilik yerlerde takılan bazı arkadaşlar bazı haksızlıklara uğradı ve o uğrayan arkadaşlar kişiye kızıp kendi yerini açtılar zaten senin de dediğin gibi çok fazla uzamadı uzamasını imkansızdı taban ister yani her şekilde yürümenin de bir adabı vardır terliksiz veya akılsız yürünür mü yalın ayak öyle düşün yani üç beş kişi olacak iş değil hiçbir zaman da olamaz zor yani ne diyeyim Allah hayırlarını versinler kalmadı eski tadı be diyeceğim bu kadar ben bile yani Çok affedersiniz 99 da 13 yaşındaydım bu aleme geldiğimde şu an bakıyorum ne gereği varmış diyorum yıllardır forma falan takılsaydın en azından daha doğru daha dürüst arkadaşlıklar kurar artık bakma sen eyvallah güzel konu açmışsın