Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Ocak 2024, 08:33   #101
Pure
Perfect Imperfection
Pure - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
FeRiDe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Artık bazı şeylerden çok sıkıldım, buna bir dur demenin zamanı geldi de geçiyor bile. Siz her ne kadar anlamamaya çalışsanız da bende bir insanım, evet duygularım olmaya bilir, yine evet bir kalbim de olmaya bilir, ama ben bir insanım. Beni bu raddeye getirenlerde insan.
Birilerinin mükemmellik kriterlerine uymak zorunda değilim, birileri istiyor diye o şekilde hareket etmek zorunda hiç değilim. Her aklına esen hayatıma girip de sonra durduk yere sebepsiz vedalarla gidemez. Size yapılınca kınayacağınız, size yapılınca kötü bakacağınız şeyleri bir başkasına gidip yapmayın. Ben buyum, bilen biliyor, bilmeyenlerin de bilmesine gerek yok. Kendimi geçtim ben bu gün konuşur yarın umursamam, bari başkalarına böyle davranmayın gözünüzü seveyim. Hayatta uğraştığım şeyler azmış gibi bir de sizi çekemem ben, girmeyin abi hayatıma, hayatınızda duygusuz birini, kalpsiz birini, size zarar verecek birini istemiyorsanız girmeyin hayatıma, değil girmek yakınından bile geçmeye tenezzül etmeyin. Kalıplaştırılmış insaniyetsizliklerinizi bana sergilemekten vazgeçin, çok gördüm çok yaşadım, fazlasına tahammülüm kalmadı artık benim. Tekrar söylüyorum unutmayın bende bir insanım.
Bizi biz yapan birbirimizden farklı kılan şey duygularımız.İnsan duygularıyla var oluyor bu hayatta.Sen istediğin kadar kalpsiz olduğunu iddaa et duygularınla hareket edersin.Her zaman derim biz insanların mazotu sevgidir diye.Sevgi varsa sana değer veren insanlar ne kadar çoksa, hayatındaki herşey de bir o kadar güzelleşiyor.Seni sen olduğun için kabul etmeyen, sevmeyenler varsın sevmesin.Hemen çıkar hayatindan.Hayat kimse yüzünden üzülerek geçirilecek bişey değil kuzucum.Doya doya tadını çıkar her anın.Seni seviyorum