Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Ocak 2024, 12:09   #7
ZeyNa
ZeyNa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Kardelen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok keyifli bir sohbet olmuş tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğinize sağlık
Teşekkür ederiz canım benim
Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Senenin ilk ve en güzel röportaji bu bence her cümlede ayy bunu da yaşamıştık bu da olmuştu diye derinlere daldım gittim. Yazıların harika zaten diyecek hiç bir şey yok

İyi ki benim kankamsin , iyi ki kesişmiş yollarimiz. 2024 sana hep mutluluk getirsin , hiç üzülmedigin ve sinirlenmedigin bir yil olsuun , Cengo enistemle bı ömür mutlu olmanı canı gönülden diliyoruum hatta o kadar cok istiyorum ki belki de benimki olmadıgı icin sen hep mutlu ol istiyorum , çok yakisiyosunuzzz (40bin kere maşallah)

Emeginize saglikk ✨
Durup düşünce ne çok şey yaşamışız şurda. İyi ki hepinizle kesişmiş yolum.
2024 bizim yılımız olsun, çok mutlu olalım.
Ve tek dileğim zaten sevdiğim beyle mutlu, dolu dolu bir sene. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ;$

Alıntı:
Burçinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emegınıze saglık bızım ıcın de okuması cok keyıflı bır roportaj olmus bayagı guzeldı
Çok teşekkür ederiz

Alıntı:
Kyo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize Sağlık ama
Formunun başarılı olmasının tek sebebi
Benim forumda olmamdır.
hepinizi döverim sddlkdam
Bizde seni döveriz

Alıntı:
Sim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
HIC HABERIM YOKTU RÖPORTAJDAN GÖRÜNCE BI SOK OLDUM.. bunun hesabini sonra sorarim sjfkdkd.
cok keyifli, dolu dolu bi röportaj olmus keyifle okudum emeginize saglik.
ZeyNa canmiciii hep mutlu ol insallah, her seyin en iyisini hak ediyosun. iyi ki varsin
Sürpriz yapalım dedik, 4. Seneme yakışır bi röportaj oldu sanırım

Teşekkür ederim kankam sende hep mutlu ol, hep hayatımda ol. İyi ki varsın 🫶