Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Aralık 2023, 08:53   #27
Kyo
Kyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kraliçe Kartı

Bu kart yeniden doğuşu,dişiliği,anneliği ve kadını temsil eder.
Sizin için gerçek duygular çok önemli.Siz düşündüğünüzü uygulayan, özüne ve sözüne önem vererek yaşayan bir kimliğe sahipsiniz. Anaç duygulara sahip olan insanları seviyor, hükmetmeyi ve hükmedeni asla sevmiyorsunuz.
Zengin bir bilince, kararlı duygulara sahip olmanız sayesinde öğretici yönlerinizin de etkisiyle her çevrede ve ortamda daima önemlisiniz.
Çok enerjik ve sonuç odaklı yaşamanız sayesinde hayatınızda bilinmezlik ve belirsizliklerin olmasına izin vermiyorsunuz.

Asa Kraliçe Kartı

Bu kart enerjiniz ile çevrenizi beslediğinizi göstermektedir. Ruhunuz her an telaş içinde ve yüksek yaşam enerjiniz bulunduğunuz çevrede çok dikkat çekiyor. Çok seviliyorsunuz ve insanların size gösterdiği ilgiden bazen bunalmaktasınız.
Herkes size benzemeye çalışsa da siz ayrıcalıklı olduğunuzun farkındasınız.
Yaşamsal coşkunuz, sabırsız tavırlarınız ile daima göz önünde olmayı simgeleyen bu kart, ağır yükleri ve cesurluğu da simgelemektedir.

Mahkeme Kartı

Bu kart bilinçsel uyanışı,geçmişteki gayretlerin neticesini görmeyi ve özgürleşmeyi ifade eder.
Sizin gerçeklerle bütünleşmenizin hayatınızdaki önemi her zaman önemli olduğu gibi bundan sonra da önemli olacak. Adil ve kararlı bir yapıda olmanız bulunduğunuz ortam ve çevrelerde daima şaşkınlık yaratmanıza neden oluyor.
İradenize hâkim ve tutarlı olmanız size güven duyanların da gün geçtikçe sayısını artırıyor. Bu durum sizin ruhunuzu besliyor.
Çevrenize sürekli iyiliği dokunan birisi olduğunuzu biliyorsunuz o zaman neden bazen kendinizi diğer insanlarla kıyaslıyorsunuz? Bu tutumunuz sizi üzüyor.
Değişmelisiniz!Sizi kısıtlayan duygu ve düşüncelerden kendinizi serbest bırakın.