Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Aralık 2023, 20:17   #1
MarjinaL
SendikaLı
MarjinaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart SON DAKİKA | SÜPER KUPA MAÇI ÖNCESİ KRİZ..!!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


SON DAKİKA | Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finali öncesinde kriz sürüyor! Başkanlar toplantıda, görüşmeler devam ediyor


Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bu akşam oynanması beklenen Süper Kupa Finali öncesinde 'pankart krizi' yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu Süper Kupa Finali öncesinde resmi bir açıklama yaptı. TFF'nin kulüp yetkilileri ile gerçekleştirdiği toplantı sürerken henüz kriz aşılmadı. Takımlar stada gitmedi.

TFF'DEN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Kupa finali öncesi yaşanan kriz iddialarına ilişkin resmi açıklama yaptı. TFF'den yapılan açıklamada, "Süper Kupa Maçı Türk Bayrağımız huzurunda, 100. Yıl Kutlama Etkinlikleriyle, Şehitlerimiz için saygı duruşuyla ve sanatçı Norm Ender’in okuyacağı İstiklal Marşımız ile başlayacaktır. Bu konuda yapılan dezenformasyona itibar etmeyiniz." denildi.

TFF BAŞKANI VE KULÜP BAŞKANLARI GÖRÜŞÜYOR

Yaşanan gelişmelerin ardından Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldi. TFF'nin konakladığı otele gelen kulüp başkanları, TFF yetkilileri ile son durumla alakalı toplantı gerçekleştiriliyor. Kriz aşılmış değil. Otelden ayrılmayan takımlar henüz stada gitmiş değil.


kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲.