People who touch your heart are always with you. | IR-2023 Yılının En Çok Konuşulan Konuları Ve Yılbaşı Kutlamaları IR-2023 Yılının En Çok Konuşulan Konuları Ve Yılbaşı Kutlamaları [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhaba,Değerli Irc Rehberi Kullanıcıları;
2023 Yılını Acısıyla Tatlısıyla,Hüzünü İle Mutlulukları İle Geride Bırakıyoruz..
2024 Yılının Sağlıkla,Huzurla,Barışla Geçmesini Temenni Edıyoruz.
Yeni Yıl Demek Yeni Umutlar Demektir,.
Tüm Kullanıcılarımızın Bütün Sevdikleriyle Beraber Umutlarının Gerçeğe Dönüşmesi Dileği İle Yeni Yılınızı IRC Rehberi Yönetimi Olarak Kutlarız..!! Her Sene Olduğu Gibi Bu Senede Yılın Konularını Sizler İçin Hazırladık.. Bu Güzel Konuyu Kullanıcılarımızın Mesajı İle Açmak İstedik,Mesaj Alamadığımız Üyelerin Affına Sığınıyoruz.. IRC REHBERİ YÖNETİMİ AqRaSiF Yeni Yılın Herkese Sağlık Huzur Getirmesini Temenni Ediyorum. Beste Yeni Yılın Hepimize Sağlıklı,Huzurlu,Mutlu,Bol Kazançlı Bir Yıl Olmasını Diliyorum. Xr Eskisini Aratmasın Yeter. TheMountain Sağlıklı Ve Huzurlu Geçmesini Temenni Eder,İstediğim Bir Yıl Olmasını İstiyorum.Sevdiklerimizle Beraber Nice Yeni Yıllara Erişmek Ümidi İle. DişiPars Güzel Bir Son İle Harika Bir Yıl Olsun. Tüm Kaşlar Çatılacakken Ben Buradayım Diyen Sesler Olsun Ömrümüzde.Kimseyi Kırmadığımız,Kimsenin de Bizi Kırmadığı Yıllar Olsun. CehennemLik Yeni Yıl Eskisinden Güzel Olsun. Lareina Herkese Yeni Yılda Gönlünden Geçenlerin Olmasını Dilerim. Chucky İlk Üye Olduğum İrcrehberi.Net Ailesi Sohbetyağmuru Olarak Düş Kurmadan Hayaller Gerçek Olmaz.Yeni Yılda Tüm Düşlerinizin Gerçek Olması Dileğiyle. Supervisor Gölge Etmesin Başka İhsan İstemem. Linux [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alper Yeni Yılın En Güzel Mutlulukları Size Yaşatması Dileğiyle,Sağlıklı Huzurlu Mutlu Bir Yıl Diliyorum. Sephiroth Ülke Olarak Zor Günler Geçirdiğimiz Şu Günlerde Umarım Yeni Yıl İle Birlikte Ekonomik,Sağlıklı,Kaliteli Bir Yaşama Erişeceğimiz Bir Yıl Geçirmenizi Temenni Edıyorum.Tüm Forum Üyelerimizin Yeni Yılını Kutlarım.. FeRiDe Mutluluğun Hayatınızdan Eksik Olmadığı Sağlıklı,Neşeli,Eğlenceli Bir Yıl Diliyorum. bliss Empatiden Yoksun Olmadığımız Bir Yıl Diliyorum. Türkü Yeni Yılda En Güzel Dilekleriniz Gerçek Olsun.Bu Yıl Sizin İçin Şans ve Huzur Senesi Olsun. Siyah Gçen Yıl Koyduğunuz Hedefleri Bu Yıl Gerçekleştirebildiysen Bu Yılda Hedef Koyabilirsin.Gerçekleştirmediysen Yorma Kendini,Mutlu Noeller.. Haje Zamanı Yapamayacağımız Şeyleri İstemekle Geçirdiğimiz Söylenir.Oysa Gücümüz Tüm Zamanları Zorlar.Yeterki Kendımize Ve Dostlarımızın Gücüne İnanalım.Yeni Yılda İnancımızı Pekiştirmemiz Ve Mutlu Olmanız Dileği İle İrc Rehberi Ailesi.. ExELaNCE Yeni Yıl Boyunca Sevgi,Mutluluk,Huzur ve Sağlık Hayatımızdan Eksik Olmasın.Mazlum Coğrafyalar İse Zulmün Son Bulduğu,Tüm Dilekler Gerçek Olurken Mutluluğu Doyasıya Yaşayabileceğimiz Bir Yıl Olsun. aFa Yeni Yılın Getirdiği Tüm Güzelliklerle,Umut Dolu Bir Başlangıç Yapın.Gelecek,Sizin İçin Yeni Fırrsatlarla Dolu Olsun.Hayalleriniz Gerçekleşsin ve Sevgiyle Dolu Bir Yıl Sizi Beklesin.Mutlu Bir Yeni Yıl Dilerim.! [C}e{Y] Yeni Yılın En Güzel Müjdeler,En Güzel Sürprizlerle Kapınızı Çalması Ve Yeni Yılı Tüm Dünyaya Ümit Saçan Güzelliklerle Karşılamanız Dileğiyle. -ArVeLeS- Selamun Aleyküm Öncelikle,İnsallah ALLAH tan Herseyin Başının Sağlık Olduğu İçin Güzel Bir Sağlık,Kazasız Günler,Bayanlara Yaşlılara,Hayvanlara ve Çocuklara Yapılan Şiddete Son Verildiği,Filistin ve Zulüm Gören Tüm Kardeşlerimizin Selamete Ulaştığı,Hasta Olan Kardeşlerimizin Sıhhat Bulduğu,Darda Kalan Kim Varsa İşinin Rast Geldiği,Açmaz Dediğimiz Yerden Çiçek Açılan Daha Güzel Gülüşlerimizin Olduğu Bir 365 Gün Olsun. BetMouN OkeyBett.Com.Tr Ailesi Olarak Kardeşlik Dostluk Ve Can Kaybının Olmadığı El Birliği İle Geçirebileceğimiz Sağlıklı Sıhhatli Bir Yıl Dilerim. MatmazeL Yeni Yılda Bol Bereket, Butluluk, Huzur, Barış Dolu, Aşk Dolu,Bir Yıl Olmasıni Diliyorum. En Kötü Günümüz Böyle Olsun Dediğimiz, Mutluluktan Güldüğümüz, Hayallerimizin Gerçekleştiği Bir yıl Dileği ile.. Mutlu Seneler.. aZze Yaşama gülerek bakabilmek her zaman bizleri mutlu ve sağlıklı tutar. Hiçbir zaman gülümsemeyi yüzümüzden eksik etmeyelim. .Sevginin ve huzurun eksik olmadığı bir yıl geçirmeniz dileğiyle. Nice mutlu senelere…
Radyokeyfi.net. &RadyoladeS& Mobilokey.Org
Yönetim Sondurak Seslisohbet.Net Ailesi Olarak Tüm Herkesin Yeni Yılını Kutlar,Sağlık,Huzur,Mutluluk Dileriz. Sena & aSpeNDoS Sohbetyaz.Com Yeni yilda umutlariniz gercek mutluluklariniz Sonsuz olsun..
2024 Yili cümlemize saglikli huzurlu ve Savaşsız Bir Yil olmasini umut ederek, sevgiyle barisla ve Askla dolu günlerinizin gecmesini diliyoruz. Kenan Yaşanan tüm olağan dışı doğa olaylarından, savaşlardan, ekonomik bazlı sıkıntıları, istikrarsız ve sağlıksız bir yaşamı 2023 yılı ile beraber geride bırakırken, yeni yılda temennim odurki ; Rabbimin bahşetdiği bu kutsi yaşamın ve yeni yılımızın tüm dostlarımıza Sağlık, mutluluk, huzur ve sükûn getirmesini temenni ediyor, yeni yılınızı en içten ve kalbi duygularımla kutluyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu Güzel Paylaşımda Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederiz..
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. |