Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Aralık 2023, 01:06   #3
fredyy
Eğer birini kandırmayı başardıysan onun aptal olduğunu düşünme. Sadece sana hakettiğinden çok daha fazla güvenmiştir.
fredyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ZaLim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
neden olsun ki, şehit edilen askerlerimizin hepsi gariban evladı. Bir tane duydunuz mu bakanın oğlu, millet vekili oğlu şehit oldu haberi.. Yazık. Birde el bombalı saldırı yapıyorlar.. Ya bu askerlerin gözetleme kulesi var, uydularımız, ihalarımız, dronelerimiz, hareket tespit cihazlarımız varken o terörist nasıl olurda el bombası ile kulübelere yanaşıp pimi çekip askerlerin üzerine atar...

Ve akabinde verilen ilk cevap ne oldu peki?

Suriye'de ki petrol kuyularını bombalamak..

Senin askerini gelip şehit ediyorlar ilk verdiğin cevap petrol kuyusu bombalamak.. Bunların suriye'de ki bütün varlıklarını neden bombalayamıyoruz?
Bakanın oğlu asker olmaya mecbur değil şehit olan kişilerde mecbur değiller bende askerlik yaptım atışlarım çok iyiydi diye bana uzmanlık teklif ettiler kabul etmedim bu mesleği seçiyorsan riskinide göz önünde bulunduracaksın ayrıca Suriye bizim hava sahamızda değil uçaklar belirli bölgeleri bombalayabilir kafana göre gir çık yapamazsın oraya

Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla.