Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ocak 2020, 01:49   #21
ZaLim
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Absent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konuya hakim olacak bişey yok abicim. Ben burada postlarımın gereksiz silindiği üzere şikayetimi dile getirdim. Bayanları ön plana çıkararak rahatsızlık verdiğimiz söylendi. Hem de bir yöneticiden beklenmeyecek bir dille..

Mademki rahatsızlık vermişiz bu güne kadar, ben gayet düzgün bir şekilde yazdığımı düşündüğüm postların rahatsızlık verdiğini nerden bilebilirim. Madem rahatsızlık veriyorum, neden tatlı bir dille pm yolu ya da konu içerisinde bana uyarı yapmıyosunuz. Postların silindiğini görmesem nerden bilecem milletin rahatsız olduğunu. Hal böyle olunca bende yazıyorum tabi. Ki rahatsız olan biri olup report edildiğine inancım yok zaten. Çünkü postları silen hep aynı kişi.

Artı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’ın dediği gibi bayanlar tarafından açılan gerek soru gerekse de magazin konularında bir çok prim veren şeyler var. E bizde makaravari olarak cevaplar veriyoruz ama bayanları rahatsız ediyor oluyoruz. Hepimiz birbirimizi tanıyoruz burada, yeri geliyo aileyiz diyoruz ama konuşmadan, bilgilendirme yapılmadan terslenircesine bir üslupla cevap alıyoruz.

Neyse uzatacak bişey yok abi yapılan kanımca yanlış ama yönetim öyle diyosa öyledir.

Bütün yanlışları giderdiğmize göre sence GALATASARAY'da yönetim istifa edermi?

________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .