Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ocak 2020, 01:00   #15
Swat
𐱅𐰇𐰼𐰚
Swat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Absent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yahu arkadaşım biz burda hangi bayanı rahatsız edici bişey yapmışız kime ne küfürü hakareti etmişizde benim hepinizden ağzım bozuktur diyosun dilinizi tutun diyosun. Pardon da ne zaman güzelce uyardınız acaba? Postu silmeden önce tatlı bir dille konuşup o bahsettiğin güzelce uyarıyı yapsanız daha hoş olmaz mı sence?

Bu şey televizyon reklamlarında çıkarken ben çeşidini yazmanın nesine dikkat edecem. Ya da bu tatlı cafede insanların önüne konuluyorsa ve bahsi geçen bayanlar yiyorsa ben burada neden resmini paylaşmayayım..

İnsanları sıkarak bir yere varamazsınız. Kişiler buraya eğlenmeye stres atmaya geliyor, siz ise bi şekilde onları küstüyorsunuz. Bizde biliyoruz heralde bayanların olduğunu ve ona göre gerektiği kadar dikkat ediyoruzda..

Aslında diyecek daha çok şey var da işin hatır boyutu ağır basıyor tabi. Kolay gelsin, hayırlı geceler.

biz kimseyi sıkmıyoruz beyim. sen rahatca sohbetini edip şikayetini yapıyorsun bizde gerektiği gibi müdahale ediyoruz bir yazınca silindi işte bir daha silindi güzel güzel şimdide söyledim biraz daha dikkat edelim bayanlar var diyoruz. daha ne diyeyim sizede hayırlı geceler.