Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ocak 2020, 00:58   #14
Absent
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Swat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne gibi bir açıklama bekliyorsunuz ki güzelce uyarıyoruz yapmayın arkadaşlar kardeşler diye bayanlar var hani yani önce tatlı resmi paylaşmışsınız malum yerin bölgesine benzediği belli zaten nal gibi bu ortada şimdi diyeceksin ee yapıyorlar bu tatlıyıda bu tatlının başka şekilleride var. tamam bizde karışmayalım etmeyelim eğlensinler diyoruz lakin her şeyide serbest bırakamayız benim de dört bir yanım ayrı oynuyor ama hiç öyle bel altı yada prezervatif reklamlarına takılmıyorum dostum. ben ayıptır bayanlar var diyip dikkat ediyorsam bazı şeylere ki burada benim ağzım fikrim zikrim hepimizden bozuktur. sizde biraz dikkat edeceksiniz. kendi aramızda yaparız makarayı da umuma açık yerde. tutarız bu dili.

Yahu arkadaşım biz burda hangi bayanı rahatsız edici bişey yapmışız kime ne küfürü hakareti etmişizde benim hepinizden ağzım bozuktur diyosun dilinizi tutun diyosun. Pardon da ne zaman güzelce uyardınız acaba? Postu silmeden önce tatlı bir dille konuşup o bahsettiğin güzelce uyarıyı yapsanız daha hoş olmaz mı sence?

Bu şey televizyon reklamlarında çıkarken ben çeşidini yazmanın nesine dikkat edecem. Ya da bu tatlı cafede insanların önüne konuluyorsa ve bahsi geçen bayanlar yiyorsa ben burada neden resmini paylaşmayayım..

İnsanları sıkarak bir yere varamazsınız. Kişiler buraya eğlenmeye stres atmaya geliyor, siz ise bi şekilde onları küstüyorsunuz. Bizde biliyoruz heralde bayanların olduğunu ve ona göre gerektiği kadar dikkat ediyoruzda..

Aslında diyecek daha çok şey var da işin hatır boyutu ağır basıyor tabi. Kolay gelsin, hayırlı geceler.

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..