Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ocak 2020, 00:28   #12
Absent
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Aslında yazmayacaktım alttan alayım dedim ama içim içimi yedi.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile bir konu içerisinde herhangi bir argo kelime, küfür ya da hakaret olmamasına nazaran postlarımız silinmiş muhabbetimiz hiç olmuş. Sebebi de prezervatif reklamı yapıyorsunuz denilmiş. Bu reklam ulusal kanallarda yayınlanmasına nazaran rtük tarafından herhangi bir engele maruz kalmıyorsa burada neden kalıyor?

Arkadaş olarak bildiğim aynı kişi tarafından herhangi bir hakaret olmamasına nazaran daha öncede bu şekilde postlarım silinmişti. Ülkede herkesin bilip yediği bir tatlı ya da herkes tarafından kullanılan ve en kral market ve eczanede satılan ürün ile ilgili biz burada konuşunca postlar siliniyor. Daha önce farklı platformlarda bu olay oluyor diye sitem edenler tarafından burada bu tip olayın olması ne derece etik bilemedim.

Ben her defasına makaraya vuruyorum işi ama gerçekten içim içimi yedi ve siz yöneticilerden bu konu ile ilgili bir açıklama bekliyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..