Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Aralık 2023, 02:20   #8
Set
Özel Üye
Set - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Teqnic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Karakter den bahsetmiştin, Sana demiştim ki, ; Aynaya bakmalısın sanırım baktın ve kendi karakterini nasıl da ortaya koyuyorsun.

"herşeyinizi alıcam" senin yaptıklarınla/söylemin ile "herşeyinizi çalıcam" Sen kanıt ve ispatlarda görüldüğü gibi herşeyi taklit edebileceğini düşünen "TAKLİTÇİ", "Emeğe Saygısız" , "Ticaret Etiği Olmayan" birisi olarak IRC Kullanıcıları için kötü bir örnekten ibaret olduğunu göstermektesin.

Sayın IRCRehberi Yönetimi ( @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) ;

İlk mesajımda yer alan durumu yenileyerekten, Tarafsız bir yaklaşımdan bahsetmiştiniz, Konu başlığı ve konu içeriliği bellidir. son bir kullanıcı bile görünüm/içerik benzerlerin tamamen birbiriyle aynı olduğunu görebilmekteyken, ve bunun üzerine ilgili kişinin bu şekildeki mesajları ve yaklaşımlarıyla amacı ve tavrı herşeyi net olarak göstermektedir.

QBilisim.Com Set(Sinan) olarak bilinen kişi, Kullanım Koşullarınıza göre (yapmış olduğu görünüm/içerik taklit benzerlikleriyle) ihlali açıkça söz konusu olmuş durumda ve IRC kullanıcıları için kötü bir örnekten, ticaret ahlakı/etiği olmayan, yaklaşımları IRC Kullanıcıları ve forum için uygunsuz ve yakışıksız durum olduğunu düşünerek bu konuda gereğinin yapılması gerektiğini düşünmekteyiz.

Bu Konunun amacı sadece kullanıcıları bilgilendirmek adınadır.

* Ne ekersen onu biçersin. (Atasözü)
Bu sorularına net cevap vereyim, sonra tekrar devam et sen.

Sizler için degil forumda sevdigim insanlar için, tasarım olarak ben şuan yaptım sizde bayadır çalıyorsunuz sanırım, aynı dizayn ve yapı için bir örnekleme atayım size.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yapılar aynıdır tasarım renkler degişik, bu forumlar içinde geçerlidir, sizin aynısını yaptıgım yok, renkler benimde degişik buda çalıntı yapmaz, eğer çalıntı yapiyorsa sizde bir çalıntı tasarım yapiyorsunuz demektir.

whmcs kullanıyorsunuz diye bizde kullanmıcaz sanırım.

Siz ZSohbet yapmadan önce jsistem vardı, jsistem önce qwebirc vardı o zaman hepiniz çalıntı sistemler kullanıyorsunuz demektir.

Gelipte beni elestirirken insanlara yanlış yönlendirme yapabileceginiz kısımlar sadece sözler ve uzun cümleler dahası yok, sadece bu kadarsınız.

Kısaca tasarım istedigim gibi insanlara sunabilirim. Elinde codlama için dava yolun açık, bura gibi yerlerde insanların gözlerini kamaştırcağınıza gidip yargı olundan hakkınızı arayabilirdiniz. Sonuç olarak sizde bende net biliyoruz onu zaten yapamıcaksınız.

Hadi kolay gelsin.