Sosyal medyada Filistinlilere hakaret etti, tutuklandı
Eskişehir'de bir kişi, sosyal medyada paylaştığı videoda Cumhurbaşkanı'na, dini değerlere ve Filistinlilere hakaret etti. Şahıs, mahkemede hesabının çalındığını ve paylaşımı kendisinin yapmadığını söyledi. Öte yandan şahsın, "Ben de Arap soykırımını destekliyorum. Filistinli bebeklerin, kafası kopartılmış bebeklerin kafatasını futbol topu olarak kullanmak için çadıra ben de geliyorum" dediği görüldü. Önce serbest bırakılan ancak itiraz üzerine tekrar gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
Eskişehir'de sosyal medyada paylaştığı videoda Cumhurbaşkanı'na, dini değerlere ve Filistinlilere hakaret ederek, İsrail'in saldırısına destek mesajları yazdığı tespit edilip, gözaltına alınan Yunus Esad K. (22), savcılık sorgusunun ardından tutuklama istemiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Mahkemede suçlamaları kabul etmeyen Yunus Esad K., yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. İtiraz üzerine tekrar gözaltına alınan şüpheli tutuklandı
ERDOĞAN VE DİNİ DEĞERLERE HAKARET ETTİ
Eskişehir'de Yunus Esad K., 'Balamir Atabey' kullanıcı adıyla sosyal medyada paylaştığı video ve yazılarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile dini değerlere hareket etti.
"KAFATASLARI İLE FUTBOL OYNAYACAĞIM"
Yunus Esad K.'nın paylaştığı bir videoda, "Ben de Arap soykırımını destekliyorum. Filistinli bebeklerin, kafası kopartılmış bebeklerin kafatasını futbol topu olarak kullanmak için çadıra ben de geliyorum" dediği görüldü.
SERBEST BIRAKILDI
Yunus Esad K. (22), savcılık sorgusunun ardından tutuklama istemiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Mahkemede suçlamaları kabul etmeyen Yunus Esad K., yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
YENİDEN GÖZALTINA ALINIP TUTUKLANDI
Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı şüpheli Kuzgun'un serbest bırakılmasına itiraz etti. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi ekiplerince yeniden gözaltına alınan Yunus Esad Kuzgun, adliyeye edilirken çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Soruşturma sürüyor.
Kaynak :
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]