Alıntı:
Pure Nickli Üyeden Alıntı
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Canım dostum benim yüreğine sağlık ne güzel okumuşsun
Çanakkale içinde vurdular beni türküsünü paylaşırken, yüreğime dokunan duyguları tarif etmek zor. O an, geçmişin şanlı zaferlerini hatırlarken, gözlerimde yaş, kalbimde gurur ve minnet dolup taştı.
Atamızın ardından hissettiğimiz sevgi, özlem ve minnet duygularını paylaşmak, o büyük liderin izinden gitme arzusunu içimizde hissetmek beni derinden etkiledi. Onun mirası, bizlere Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini öğretirken, yüreğimizdeki sevgi ve saygı da hiç solmayacak bir iz bıraktı.
Bugün, 10 Kasım, Atamızı anma ve ona olan sevgi ve minnetimizi dile getirme günüdür. Bu vesileyle, seninle paylaştığımız o anlamlı türküde hissettiğim duyguları ifade etmekte zorlandığımı belirtmek isterim. Ancak, seninle birlikte bu anı paylaşmanın bana kattığı değeri ve Atamıza olan ortak sevgimizi vurgulamak istiyorum.
Seninle birlikte bu anlamlı günü geçirmek, duygularımı paylaşmak benim için büyük bir onur. Atamıza olan sevgi ve minnetimizi birlikte yaşamak, geçmişimizle geleceğimizi birleştirmek adına anlamlı bir adım oldu.
Teşekkür ederim, sevgili dostum , bu anı zamanı bizimle paylaştığın için. Atamızın izinde, birlikte yürümek dileğiyle.
Sesin hiç kısılmasin hep duyalım..