Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ekim 2023, 12:27   #28
Undomiel Editör
Undomiel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Brittle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] merhaba tekrardan, sorularımla geldim seni çok yormayacağım söz )

1- Yukarda bir yerde yabancıyım yazmışsın, anlayamadım tam olarak foruma mı yabancısın kendin mi yabancısın?foruma yabancıyım bu sunucu muhabbetlerine ondan bahsettim

2- Yanlış gözlemlemiş de olabilirim ama hayata karşı biraz öfkeli misin? Neden?Aslında herkesin oldupu kadar öfkem var. Yanii o kadar aman aman değilim bu konuda

3- Kendine ördüğün duvarları aşması için birinin neler yapması gerekir? Aşmaya talibim )O duvarları aşması için birisinin öok kolay aslında sadece benim bir yerden bir şekilde ona güvenmem lazım. Birazda sempati duymam lazım. Sonrası öorap söküğü zaten

4- Sert görünüşünün ardında cıvıl cıvıl bir kız çocuğu saklıyorsun .. Baban ile ilişkin nasıldır? sert değilim aslında yaaa sadece daha o kadar eğlenebilceğim ortamı bulamadım henüz.
Babamla aram iyidir. Hayatımın en önemli insanı o.

5- Kalemin çok güçlü ve severek takipteyim.. Yazmak sadece hobi mi meslek haline getirmek var mı düşüncende?lise zamanı sorsatdın bu soruyu evet çok istiyordum gazeteci olmak. Ama sonra aile içinde yaşanan Ergenekon Davası yüzünden vazgeçtim.Ama hep bir hayalimde roman yazmak var. Şuanda hobi olrak yazıyorum.

6- Yapmaktan keyif aldığın şeyler nelerdir ?Yenek yemek. Hayatımın belkide rn haz aldığım olayı o yğzden tombişimm

Cevaplar için şimdiden teşekkürler canım
Ben teşekkür ederim soruların içinn