28 Ekim 2023, 08:09
|
#46 |
yok saymak çok zarif bir intikamdır. | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Markus Nickli Üyeden Alıntı
Birincisi ben Turk askeri oraya tek basina savasmaya girsin demedim.
Ikinci Filistinlileri tanimadan yorum yapiyorsunuz. Onlar vataninada inancinada sonuna kadar bagli insanlar.
Şehadet islami bir terimdir.
Allah yolunda öldürülenlere ‘ölüler’ demeyiniz. Bilâkis onlar diridirler, lâkin siz anlayamazsınız.” (Bakara, 154)
Bu yolda vefat edene ALLAH hesap sormaz makam.verir.
Allah yolunda hicret edip sonra öldürülen yahut ölenleri hiç şüphesiz Allah güzel bir rızıkla rızıklandıracaktır. Şüphesiz Allah, evet O, rızık verenlerin en hayırlısıdır.” (Hac, 58)
Benim açıklamalarım müslümanlar içim. Ricam.müslüman olmayan yanit vermesin. Saygisini bozacak olanda vermesin cunku yanitim agir olur. |
Ben size özel yorum yapmadım , siz bana yorum yapma gereğini neden duydunuz ?
Benim dine inancımı sorgulamak size düşmez , ne yani müslüman olmayan biri
de oradaki topraklar için üzülemez mi kenara çekilin lütfen din üzerinden kimseyle bu zamana kadar
münasebet kurmadım sizinlede kurmam filistinin insanlarına laf atışını yapmadım ben tamamen askeri güç olarak bahsettim zayıf ülke kelimem buradan ki bu cümlemde haklıyım ayrıca siz her türlü savaşa savaş diyen birisiniz belli buda sizi anlatıyor..
Ayrıca buna sadece İsrailin Filistin mücadelesi olarak ta bakmak
çok sığ bir düşünce , bizzat askerin oraya gitmesini istiyorsunuz
kim hangi ülke olursa olsun Türkiyedeki müslüman olan veya olmayan
insanda olsa dahi Türk olduğu için sevilmiyo bundandır çoğu oyunlar.
Bilginiz yok fikriniz olmasın
Din dil ırk mevzusu değil dedim.
Bu son yorumum kisisel olarak benle muhatap olmayın.
________________ **
Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık.
** |
|
| |