| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | ( seni sen yapan şeyler için ne tür bedeller ödedin ? )
hiç.
ortalama 70 yıl yaşayan bir bireyin hiçlik dışında bir cevabının olması tuhaf olacak. bazılarınız ise eee ölüyorsak da bir şey olalım ya der gibi.
afalladım açıkçası. Kendi başlığımı görünce gerçekten düşündüm hatta bir şey için uzun zamandır bu kadar derin ve sonuç odaklı düşünmemiştim. yeter ki bir şey bulayım istedim hani içten gelen bir şey olur ya ha öyle işte. yok ama yani nasıl anlatabilirim baktığım zaman hayatımızda var olan her şey zaten var. bunların hiç birini ben belirlemedim bunların olmasını istemedim bunları ben bulmadım. işin eğlenceli kısmı ne peki? birilerinin bulduğu veya kullandığı bir şeyi kullanıyorken beni ben yapmasını sağlamak mı ne yani ben olmasam da insanlar gülümsemeyecek mi veya mutlu olmayacak mı bunların hepsi var ki
beni ben yapan her şey zaten birilerinde var. en azından bu soruyu ben öyle algılıyorum bunların hiçbiri beni ben yapmıyor zaten olağan şeyler. ama soruyu şöyle algılayabilseydim senin için en önemli ve güzel bulduğun özelliğin nedir? ha bu soruya cevabım var sanırım insan analizim ve dürüstlüğüm derdim. ama bu ikisinin de bireyden bireye değişen bir yorumu var kimin için bu özellikler iyi? aslında iyi olmak istediğim şeylerde iyi olmaya çalışan bireylerden ibaretiz aslında hiç birimiz aynı nokta düşünüp duruyoruz.
kısacası kafalar karışık ama eğer beni ben yapan bir şey bulabilirsem eğer yazacağım
buldum: sanırım parmak izim sonuçta tek bende yok mu ? |