Konu: ~Sonluk.~
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ekim 2023, 08:52   #14
Brittle
Editör
Brittle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hayatta her şeyin bir sonu var çünkü.. Daha doğarken biliriz ki bu yolculuğumuz asıl olana doğru giden bir yoldur ve o yolun sonu vardır. Sonlar her zaman da kötü değildir ..
Bazen bulunduğun durumdan kurtulmak yeniden yeni başlangıçlar yapabilmek adına o son olmalıdır.. Son demek olumsuzluk değildir ki her zaman.. Bir kapı kapanmadan diğeri açılmaz bazen.. Her karanlığın sonu aydınlığa çıkmaz mı misal.. Gecenin en zifiri karanlığının ardından doğmaz mı güneş..

Son olsun. .Olsun ki yarınlarımıza daha umutla ,daha güvenle yürüyebilelim..O sonlar olsun ki hayatımızda bizi bunaltan, bizi biz olmaktan çıkaran, tutsak hissettiğimiz ruh halinden çıkabilelim ve yeni başlangıçlara merhaba diyebilelim..
Son olarak güzel şeyler çabuk bitmesin elbette ama çok sevdiğim Şems-i Tebrizi nin bir sözü var: "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm güzel yüreklim yürepine kalemine sağlık canım , yine çok güzel ifade etmişsin içindekileri.. Kalemin susmasın birtanem

________________

Tecrübe çok acımasız bir öğretmendir;
Önce sınavı yapar, Dersi sonra öğretir..