17 Ekim 2023, 23:30
|
#2 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: DELibAL Nickli Üyeden Alıntı
İçtenliğin kelimelerle buluşup bize yansıması bu denli muhteşem olamazdı..
Emeğine sağlık.. Dilerim bu tür hisleri bir daha kaleme almak gibi bir durumda kalmazsın.  | Dilerim amcam , çok teşekkür ederim , canimsin  Alıntı: Brittle Nickli Üyeden Alıntı
Aynı durumda kaldığımda ne hissediyorsam onları okudum satırlarında.. Duygularını, hissiyatını o kadar güzel vermişsin ki kalemine.. Susmasın o kalemin.. Bu güzellikten mahrum etme bizleri.. Okurken hem hüzünlenip hem de duygularıma tercüman olmuş diye keyifle okudum..
Keşke bitmese her güzel şey.. Keşke hep sürse.. Öpüyorum yüreğinden  | Size de hissettirebildiysem ne mutlu bana , içimde ne dünyalar bitiyor bu kadarini yansitabildim. Keşke , keşke bitmese ; yorumun için çok teşekkür ederim canim ablam  Alıntı: Melodi Nickli Üyeden Alıntı
Her biten şeyin elbet yeri dolar ; evet yerini tutmaz , birebir tamamlamaz ama elbet dolar. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'mm harika olmuş emeğine kalemin eyüreğine sağlık bitanem  | Çok teşekkür ederim güzelimm  Alıntı: Pure Nickli Üyeden Alıntı
Emeğine, kalemine sağlık.Bir çoğumuzun yüreğine dokundun, hislerine tercüman oldun.Tesekkurler.. | Ne mutlu bana canim , çok teşekkürler
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. .  |
|
| |