17 Ekim 2023, 12:40
|
#7 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Precious Nickli Üyeden Alıntı
Öyle Güzel ki Her ßir Cümlesi..KaLbimden Geçenlere Tercüman oLmuşSun..ßelkide ßicok Defa Haykirdiqim ,İsyan Ettiqim Sözlerle Karşılaşmanin DuyqusaLLıqını Yaşadım.Yüregin Keder Görmesin, Düşüncelerine,KaLemine Sağlık..:gul | Çok teşekkür ederim canım ; duygularımız ,yaralarimiz ortak demek ki , durduk yere bir sürü ağladık  Alıntı: Sim Nickli Üyeden Alıntı
o kadar güzel ifade etmissin ki.
uzun uzun yazip anlatmak isterdim ama sen beni böyle de anlamissindir. uzatmayi da sevmem ki ben zaten..
hatta cok bile uzun oldu yorum suan.
kendimi de buldum oralarda bi yerlerde..
emegine saglik canim gercekten cok begendim | Seni en iyii ben anlarim beni de sen , güzelim benim teşekkür ederim yorumun için  Alıntı: Malefiz Nickli Üyeden Alıntı
Kendimi buldum yazında.
Ufacık bir dertleşme sonrasında duygularımı tamamen yazıya dökmüşsün.
Üstüne söyleyebilecek sözüm yok kelimesi kelimesine hepsi o kadar doğru ki.
Yüreğine kalemine duygularına sağlık  | Herkesin içinde benzer firtinalar kopuyor önemli olan o firtinada ne yaptığın, bende bunu ifade etmek istemiştim umarım edebilmisimdir , yorumundan öperim Alıntı: Kyo Nickli Üyeden Alıntı
| Yazı da sen bile duygulandiysan demek ki yazmışım bı şeyler ;d Alıntı: MarjinaL Nickli Üyeden Alıntı
| Ben emektar daha iyiyim ama yazmaya devam ;D
Çok teşekkürler
________________ vâki olanda hayr vardir. .  |
|
| |