Alıntı:
Brittle Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
biliyor musun bambaşka bir taraftan baktın sen.. Ben bile yazarken hiç okuyucunun bu taraftan bakacağını düşünmemiştim cidden.. Gerçekten farklı bakıştan kastım bu idi en başta yazmaya başladığımda.. Ben kafamda bir kurgu yaptım kaptırdım gidiyorum ama okuyan ne düşünür nasıl görür ,benim yazarken hissettiğimi mi hisseder merak içindeydim. Bu nedenle çok teşekkür ediyorum. Farklı bir bakışı da bana yaşattığın için..
Yoğunluğunun arasında zaman ayırıp her sayfayı okuduğun ve hissettiklerini paylaştığın için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Okuyan gözlerine sağlık. Senin için devam etmek biraz zor olacak gibi ama lütfen devam et.. Farklı bakış açın benim için önemli..  |
Ben Erhani çok sevdim çok tanımıyorum henüz ama onu sevdim, o yüzden Orhan çok itici geliyo . Erhan kıpır kıpır,komik,tatli bı konuşması var. Orhan daha ciddi ama bi şey eksik yani mesela ilk başta kız rahatsız oldu ama Orhan suzmeye ,bakmaya devam etti beni çok irite etti o durum çünkü kaç yaş var aralarında kızın rahatsız olduğunu anlamıştır illa ki, ayrıca kufretmesi , her şeye aniden sinirlenmesi , annesini doldurur gibi konuşması falan hiç benlik bı karakter değil. Umarım yanlış anlasilmamisimdir, son 2 sayfayı yorgunluktan okuyamadım kusura bakma canim