Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ekim 2023, 08:35   #5
arTe
la bonutà è buona
arTe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
İzz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Şöyle bir baktım da sorulmasi gereken tum sorular sorulmuş nerdeyse

Öyleyse bende forumda kimlerin yorum ve haberlerini okumaktan keyif aldığını sorabilirim.

Forumun olmassa olmazlari kimler senin icin.

Bu hayat sana en cok ne ogretti

Teşekkür ler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] şimdiden
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Aslında bu soru için belli bir nick yazamam. Çünkü genel anlamda açılan bütün konu ve yazılar çok keyifli. Hepsini keyifle okuyorum. (Biliyorum politik cevap ama durum bu) ((:

Herkes çok değerli tabii ama sanki bu arkadaşlar olmasa biraz sessiz kalıcak gibi forum. ( @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] )

Ön yargılı olmamak. Hem iyi anlamda hem kötü. Kişiyi tanımak çok önemli.

Sorular için teşekkür ederim