Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ekim 2023, 23:01   #10
BLackHawk
BLackHawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

[QUOTE=RauL;1431227][FONT="Tahoma"]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Merhaba değerli İrcrehberi kullanıcıları, sektörümüz itibari ile chat sunucularının ve sitelerinin en değerli kaynağı bilindiği üzere sürekli yeni kullanıcılar ve ziyaretçileridir. Bu kaynağın en güçlü payını ise gine sektördeki sunucu ve web sitelerine Google Arama sonuçları vermektedir.

Yeni kullanıcılar ve istikrarlı bir şekilde yeni ziyaretçiler edinmek Sohbet.City sunucusu olarak bizim en önem verdiğimiz konularında başında yer almaktadır. Bu vizyon ile birlikte yapmış olduğumuz bireysel ve pier çalışmalarının karşılığını Google Tr tarafından almak bizleri oldukça mutlu etmektedir.

04.10.2023 tarihi ile birlikte Türkiye üzerinde chat ve sohbet ziyaretçilerinin, yapmış olduğu en önemli arama terimlerinde ( sohbet , sohbet odaları , sohbet siteleri , sohbet sitesi , mobil sohbet , chat siteleri , chat sitesi , chat odaları vb. ) 1. Sayfada olmak bizleri gerçekten çok mutlu etmiştir.

Bundan sonraki süreçte, bu değerli pozisyonları korumak ve iyileştirme çalışmaları ile sektördeki yolumuza devam edeceğimizi bildirmek isteriz.

Tüm forum kullanıcılarına, beğeni - yorum ve eleştirileri için şimdiden teşekkür eder keyifli forumlar dileriz. ( S.City Yönetimi )
[/FON Emeklerine yüreğine sağlık dostum Hepberaber dahaa iyi günlere inşallah