Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ekim 2023, 08:49   #26
arTe
la bonutà è buona
arTe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Ardanl_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] dostum öncelikle tekrardan tebrik ederim

Hayatında olmazsa olmazın nelerdir?
Foruma kim aracılığıyla nasıl katıldın?
Forumu öğrenmende sana kimler çok yardımcı oluyor ?
Irc.rehberinde eksik gördüğün birşey varmı ?
Dj’liğe nasıl başladın ?
Dj’likte bize unutamadığın güzel bi anını anlatır mısın?
Hayatında hiç rezil olduğunu düşündüğün sonrasında hala güldüğün bi olay yaşadın mı yaşadınsa nedir ?
Forumdan 3 bay 3 bayan pikniğe gidecek olsan bunlar kim olurdu?
Sanırım bu kadar yeterli
Sanal ve reel hayatında başarılar diliyorum
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

*Hayatım da olmazsa olmazlarım yok. Herşey için bir orta yol bulmaya gayret ediyorum.

*Forumu sunucularda duydum. İlgimi çekti gelip bakmak istedim. Bakış o bakış oldu (:

*Başta sen çok yardımcı oluyorsun. Moderatörlük içinde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] un hakkını yiyemem. Geri kalan içinde kendim kurcalıyorum (:

*Eksikleri tespit edecek kadar bilgi sahibi olamadım henüz.
*Sene 2011 de buluştum sunucularla. 1 sene de çok güzel arkadaşlar edindim. O zamanlar MSN vardı. Yakın arkadaşlarımdan birisi sesin çok iyi kesin Dj ol dedi. Olurdu olmazdı derken ilk yayınımı 2012 yılında Winamptan yapmıştım.

*Esasın da çok fazla şöyle güzeldi diyebileceğim bir anım yok. Hep güzel eleştiriler aldım. Yayında çok fazla interaktif yapabilen birisi değilim. Hatta kendimi sıkıcı bile bulurum. Bir defa bir arkadaşım sevgilisi için şiir okumamı istemişti, okudum. Şiir'in etkisi mi bilmem ama şuan evliler. Güzel anılarımdan birisidir (:

*Olmaz mı? Şuan çalıştığım bir yerde tüysüz gencecik birisi geldi bölüme. İlk defa görğnce böbürlendim, ustalığım geldi aklıma büyüklendim. Stajyer sandım o kişiyi.. 'Ne dolanıyorsun ortalıkta al eline süpürgeyi atölyeyi süpür' dedim. Çocuk bişeyler anlatmaya çalışıyor ama dinlemiyorum (: Tam eline verdim süpürgeyi arkadan bi arkafaş KOMUTANIM hoşgeldiniz dedi (: yüzümün aldığı şekli anlatamam (: yeni mezun teğmenmiş (:

*Kişileri ayırmak zor ama.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] erkeklerde ise Sen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile bi piknik keyifli olurdu.

Sorular için teşekkür ederim