Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Eylül 2023, 18:18   #64
Pure
✨ blessed ✨
Pure - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Stolichnaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yapıştırrrrr Mutlu yıllar .
Alıntı:
Adnan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara.
Alıntı:
aZze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bazı insanlar yeri gelir ufkunu açar yeri gelir gönlünü açar, sırdaşın olur.
Tanimasanda yan yana olmasa da seversin hissedersin seni anlar sende onu anlarsin gönülden yürekten baglisindir baglanmissindir. kalmak, hiç ayrılmamak, en kötü günlerde değil sadece her anında yanında olmak istediğim nadir dostlarımdansın.
Çünkü sen benim en kıymetli n gönül yoldaşım arkadaşımsın.
Bu ozeel gununde beden olarak yanında olamasamda kalbimle yüreğimle senin yanında olduğumu hissetigini biliyorum Güzel seslim kalbi güzel'im uzaktan uzağa sevdiğim Canicim 🥰 @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ': mm Doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam Diliyorum sevdiklerinle sevenlerinle bir Ömur hep birlikte olmani Diliyorum 🎂🌺

Yüreğine yüreğimi sakladigim İyiki tanıdım seni İyiki hayatımda yer verdim.

🌺💞🌺💞🌺💞🌺🌺💞
Alıntı:
FeRiDe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cimmmm kuzummm Yeni yaşın umuyorum sana mutluluk getirecek. Belki de ilerdedir yaşanacak günlerin en güzelleri. Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir neden bul kendine. Evet, belki yıllar katmaz hayatına ama, muhakkak hayat katar yıllarına. Her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın. Dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Her doğan güneşte umutlanacağın yeni bir gün ve batan güneşte mutluluğuna mutluluk katacak yeni bir gece olacak yeni bir yaş diliyorum. Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin. Hep mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!
Alıntı:
BuSeM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kalbinden geçen herşey seninle olsun, iyi ki doğdun 🎈 🌸
Alıntı:
Malefiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben senin beni doğum günümde mutlu ettiğin kadar edemem öyle bir güzel hediye verebilecek sesede sahip değilim.
Ama bugün için tüm güzel dileklerimi tüm sevgimi sana gönderebilirim.
Birde avatarın ufacıcık hediyem sana
Yeni yaşın sana mutluluk ve kocamann gülümsemeler getirsin.
Sesindeki huzur gibi kalbin hep huzurla dolsun.
Ailen ve sevdiklerinle birlikte geçirebileceğin huzurlu musmutlu yıllar diliyorum.
Kalbi güzel kendi güzel melek iyi ki doğdun iyi ki varsın.
Doğum günün kutlu olsun

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı:
eLsaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Alıntı:
INFLaMeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dogum gunun kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alıntı:
Artist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nice mutlu yıllara
Ben anlamam buradaki herkes senden ben bir göçmen kızı gördüm tuna boyunda şarkısını senden dinlemek ister. Gün senin sahne senin alkışlar ile @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👏🏻👏🏻
Alıntı:
ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere 🌸
Alıntı:
AkiDe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yillara
Alıntı:
arTe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevdiklerinle beraber mutlu yaşlar dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyi ki doğdun.
Alıntı:
MarjinaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevdiklerinle ve Sevenlerinle Nice Yaş Almalara.Doğum Gününü En İçten Dileklerimle Kutlar Mutlu Yıllar Dilerim.
Alıntı:
Brittle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pure cim canım benim doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle sevenlerinde daha nice güzel yaş almaların olsun inşallah, kendi güzel,yüreği güzel,sesi güzel kadın
Alıntı:
İzz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ciyimmm kalp kalp kalp nice yillara💓 💓 💓
Alıntı:
CeyLaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mutlu yillar güzel seslim💜
Alıntı:
Neva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğum günün kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim sevdiklerinle birlikte nice yaşlara iyiki doğdun ve iyi ki tanıdık seni ❤
Alıntı:
Sean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne diyor yazar bir insana başkalarından daha yakın olmanın gururunu bize yaşatan kıymetli bundan güzel ifade edemezdim seni dostum . Hayat bizlere ne getirir bilemem fakat yıllar aştık seninle vefanı çok iyi kazıdım kendime o yüzden çok farklı yerlerde olsak dahi aklımdan kalbimden asla çıkmayacak birisin benim ablam dostum arkadaşım hayatında hep iyi ki dediğin anlarla dolu olsun .

Slayt için destek veren arkadaşlar bilhassa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve hergun napacaz napacaz diye başını yediğim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya ayrıca teşekkür ederim eksikler var hem ses olarak hem yazıları paylasamadiğim kisiler onlarda alınmasın çünkü ben yeni yeni öğreniyorum pek de iyi değilim panik insanım bunu sen çok iyi biliyorsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] şu yaşananları kamera arkası olsa güzel olurdu Feride tam 5 kere ses atıp yazısını paylaşmam kskskdjdj @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] en zor şarkı söyletip (sezen Aksu yol arkadaşım ) aslinda o cok sevdigin sarki oldugu icin istemistim lakin paylaşmadım

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] şarkı soyletip sen en iyisi yazı paylaş demem resha doğum günü unutup aynı gün düşünceleri yazmasını istemem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] aleni sıcağın altında gavur elinde çalışırken surekli rahatsız etmem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] telefonu bozulmus yinede israrla yayin yaptırmam bla bla bla yine güzel anılarla dolu bir yaş günü oldu kendine çok iyi bak seviliyorsun brooo

İyi ki doğdun dostum
Alıntı:
L_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mutlu yıllar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] nice mutlu yillara ^^
Alıntı:
SonsuZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim mutlu huzurlu sağlıkla ve sevdiklerinle beraber nice yıllar dilerim. İYİKİ DOĞDUN

Alıntı:
YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mutlu yaşlar dilerim
Alıntı:
dae Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kutlu olsun .^^
Alıntı:
oMeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nice güzel seneler dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] doğum günün kutlu olsun
Alıntı:
Romasanta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] nice sağlıklı senelere..
Alıntı:
aL-yazmaLi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@Pure en güzeL yasLara HOS GELDIN

ne güzeL dostLukLar edinmissin ve umarim yoLunda daha nice nice güzeL dostLukLar ve aniLar biriktirirsin

dogum günün kutLu ve mutLu oLsun
Alıntı:
GüL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@Pure Nice Mutlu Huzurlu Yaşların olsun Canım benim.Dileklerin gerçek olsun hep..
Alıntı:
Lareina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mutlu yıllar dilerim.
Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tekrar doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara
Alıntı:
BerduŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..
Nice mutlu ve huzurlu seneler dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Unuttuğum gözden kaçırdığım yoktur umarım :))