Alıntı:
Sean Nickli Üyeden Alıntı
Ne diyor yazar bir insana başkalarından daha yakın olmanın gururunu bize yaşatan kıymetli bundan güzel ifade edemezdim seni dostum . Hayat bizlere ne getirir bilemem fakat yıllar aştık seninle vefanı çok iyi kazıdım kendime o yüzden çok farklı yerlerde olsak dahi aklımdan kalbimden asla çıkmayacak birisin benim ablam dostum arkadaşım hayatında hep iyi ki dediğin anlarla dolu olsun .
Slayt için destek veren arkadaşlar bilhassa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ve hergun napacaz napacaz diye başını yediğim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ya ayrıca teşekkür ederim eksikler var hem ses olarak hem yazıları paylasamadiğim kisiler onlarda alınmasın çünkü ben yeni yeni öğreniyorum pek de iyi değilim panik insanım bunu sen çok iyi biliyorsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]  şu yaşananları kamera arkası olsa güzel olurdu Feride tam 5 kere ses atıp yazısını paylaşmam kskskdjdj @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
en zor şarkı söyletip (sezen Aksu yol arkadaşım ) aslinda o cok sevdigin sarki oldugu icin istemistim lakin paylaşmadım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
şarkı soyletip sen en iyisi yazı paylaş demem resha doğum günü unutup aynı gün düşünceleri yazmasını istemem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
aleni sıcağın altında gavur elinde çalışırken surekli rahatsız etmem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
telefonu bozulmus yinede israrla yayin yaptırmam bla bla bla yine güzel anılarla dolu bir yaş günü oldu kendine çok iyi bak seviliyorsun brooo [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İyi ki doğdun dostum |
Ahhh benim canım güzel dostumm, kardeşim .Sanal dedigimiz bu dünya bana Çok güzel dostluklar kazandırdı.Bunlarin başında gelenlerden birisin sende.Evet belki mesafeler var aramızda ama ben hep yayinizda yörenizde olmaya devam edicem inşallah.(yazar burda benden kurtulamazsiniz diyor

)Emegi geçen herkese sonsuz teşekkürler ederim.Kiymet görmek ,değerli olduğunu bilmek mükemmel birşey. Hep var olun .seviyorum hepinizi