Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Eylül 2023, 16:26   #5
GüL
GüL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Burçinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok üzücü. Anlayamıyoruz bazen ne kadar "iyiki" denilecek şeyimiz olduğunu, sağlık çok değerli Allah cc den gelme olsa da bana ufak şeyleri yapmak için engelli bireylerin başka insanlara ihtiyacı olduğunu görmek büyük şükran sebebim.. Allah sağlıklı ömürler versin. Engelli bireylere karşı tutum ve davranışların 20 sene öncesine oranla gayet gelişme gösterdiğine inanıyorum, kırıcı söz ve düşünceler var tabi hala.. Gerçekten Allah inanılmaz bir kuvvet vermiş , psikolojik ve sosyal anlamda yıpratıcıdır eminim :(
Ama karşısındakini engelli diyerek alçaltan insanların yanında çok çok güçlüsünüz; kafaya takılmaya veya moral bozmaya değmez insanlar, full enerjiiiii. Paylaşımın çok güzel @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ince düşünmeye değer konular bunlar.
@Burçinn Kesinlikle malesef öyle olabiliyor..Mesala dışarda görünce aa özürlü sakat demeleri çok ağır birşey..Ben çok şeyler gördüm içinde olduğum için ama ne olursa olsun üzülmemek lazım ama bazı insanlar özel insanları çok güzel kırıp üzüyorlar.. Çok teşekkür ederim cümleriniz için ..