Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Eylül 2023, 13:48   #9
BerduŞ
BerduŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
aZze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrikler başarılarin daim olsun Cano

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] neden bu kadar seviliyor ?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] forumdan Kimleri Real olarak dost edinip yol arkadaşlığı yapmak ister ?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] En çok kim yada Kimler forumda dikkatini çekiyor ?

Teşekkürler Brom .☕🌺
Bak bak bak :))
Neden sevildiğimi sevenlere sormak lazım aslında ama sıcak kanlı ve samimi oluşum diye düşünüyorum.

Sohbet edip içimi döktüğüm kişiler aynı zamanda reelde de dostum ve yol arkadaşım olabilir.

Şiirleri ile @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve okuyanlarda @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Enerjisi ile @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Şarkılar ile @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] şimdilik aklıma gelenler bunlar:)

Ben teşekkür ederim Brom