Konu: Sen
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Temmuz 2020, 18:03   #1
Loverman
Loverman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sen

Koray Avcı - Sen

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

içinize atarsınızda. içinizden atamazsınız Sol yanınız hep sızlar be...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

suni sıcaklıkların soğuk sıcağına kandım, once poset cay icmeye basladım, sonra annemin ordugu atkı yerine hatta daha anadolu olsun diye anamın ördüğü atkı yerine polar atkımı kullanmaya başladım. bıktım sogukta amacı sadece kendini ısıtmak olan, kendini beni ısıtmak için ısıtmak olan seni aramaktan, ve amacı evi ısıtmak olan şuursuzca herhangi bi kalorifer peteğine sarıldım sen diye.

/-bakışlarına işlemiş gözlerim, benimkilerle bakıyorsun. sözlerin kendimden aşina, sen aslında beni konuşuyorsun. kendimi görmekten olacak, karşı çıkamıyorum söylediklerine; başkalarına siperim, tek ki sen incinme...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

zaman öyle garip geçiyor ki.sanki uzansan dokunacaksın.ama yanında gezinmesine rağmen elini uzatmaya korkuyorsun. dışardaki havayı görüyorsun değil mi? ne güzel.bu güzel havayı ancak görebiliyor ve havasını içimize kadar çekebiliyoruz.peki ya dokunabilseydik! çok daha güzel olurdu galiba.elini pencereden çıkar ve "dokun"... dokunabildin mi bakalım havaya? içini bir hüzün kaplamıyor mu peki? dokunabildiysen bir hoş olmuyor musun? şımarmıyor mu yüreğin? işte..

işte sen beni bu kadar güzel şımartıyorsun.ama farkında değilsin! çünkü sen zaten varsın.ve işte ben de seni havaya dokunamayan eller kadar çok özledim...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nur

bir günü bin gün olarak yaşıyorum seninle, bir mutluluğu bin mutluluk. uykuya dalmadan senli anlara yolculuk yapıyor, rüyada sana koşuyor, güne seninle başlıyorum. sonsuzluk, senli geçen günleri tekrarda saklı.

gözümden uzaktasın uzakta olmasına ya gidebildiğin en uzak yer kirpiklerim, haberin yok. bazı bazı, çok fazla özlendiğinden ıslanıyorsun orada. yastığıma bırakıyorum özlemekten artanları. kokunu tenime kattım, üstümde taşıyorum. tadını canıma kattım, canımda taşıyorum. yokluğun kol geziyor.

dipnot : onsuzluktan buz tutuyor yüreğin şimdi, oysa daima yakacak sanırdın ateşi. unuttun mu, yaz ne kadar sıcak geçerse kışı da o denli sert olur. bak bahar gelecek yakında, yüzünü çevir yeniden açacak tomurcuklara...

Alinti

bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti.