Konu: Nur
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Temmuz 2020, 17:10   #1
Loverman
Loverman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Nur

Haluk Levent - Aşkın Mapushane

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Onsuz bir güne daha merhaba...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nur

"ben kendime küstüm, kendimle savaşıma yenik düştüm... bir anda savaşın ortasında düşmansız kaldım ve işin kötüsü artık sebeplerini bile hatırlamıyorum kavgamın... açmayan güneş, çıkmayan gökkuşağı, olmayan para, aramayan dost, aramadığım sevdiklerim, söylen-me-miş söz, çıkılamamış yolculuklar, gidilememiş yollar, varılamamış mutluluklar... ahh şu bahanelerim de olmasa kendimden başkalarını nasıl kandıracağım..."

"sizinle bir derdim yok yani" dir, benim derdim kendimledir.

"ne zamandır mimiklerimde piknik yapıyorsunuz, her fırsatta tüpünüzü kapıp geliyorsunuz,
-neyin var?
-yine solgun görünüyorsun kuzum..
-bak yemekten de kesildin..
-aşık mısın yoksa?!

soruları eşliğinde çay demleyip cız bız köfte kızartıyorsunuz kırışıklıklarımda.. oysa gözlerimi rakıyla ıslatmak hiç aklınıza gelmiyor..

bir damlasıyla akacak küskünlükten hiç haberiniz yok..kokusunda boğmak istediğim kızgınlıklarımın farkında değilsiniz.. bu sefer yumurtanın kayısı kıvamını da o kadar kolay tutturamıyacaksınız, çünkü aşık değilim bu sefer, dünyayla da bir derdim yok, hatta bilmezsiniz siz, ben tuttum bir de herkesi herşeyi affettim daha dün gece..

bu sefer yemeğin tuzunu atarken bile kafamız karışacak..
artık o kadar kolay olmayacak..çünkü bu sefer ben ben ben..
ben kendime küstüm.."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mahmut

ellerim varmadı yazmaya zamanında bu mektubu...
tüm söylenmemiş sözler gibi...
yazılamamış satırlar da hep kenarımda bekledi...

benden, bizden çoktan geçti belki ama...
beklentisiz sevilen, hangi noktada durduğu, ne istediği belirsiz tüm suskunlara gelsin bu satırlarım...
çok sevenlerden, çok sevilenlere gelsin...
susuşlardan anlam çıkartmayı ezber edinenlerden, susmayı marifet sanan yüreksizlere gelsin...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"bir gün...
yollarımız kesişirse yine bir yerde, bir şekilde...
bir dost toplantısı, bir masa başı, bir hastane odası, bir yokoluş veya bir varoluşun kıyısında...
olmaz ya... denk düşersek "büyülü" bir kandırmacanın huzurunda...
tesadüf der birimiz adına, birimiz kader...
işte o zaman; kalbini gülümsetmek boynumun borcu olsun.
özledim seni.
çık karşıma ne olursun..."

dipnot : dur en açık ve kısası.. her şey o tek kelimede saklıdır çünkü..her şey ona bağlıdır..her şey onun devamıdır..

Alıntı*

bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti.

Konu Reyhan tarafından (21 Kasım 2020 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir..