15 Ağustos 2023, 10:16
|
#14 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Ardanl_ Nickli Üyeden Alıntı
ADAM ADAM ! ♥ | Sende öylesin Dostum... Alıntı: aZze Nickli Üyeden Alıntı
Allah Allah :) kaldır kaldır kem gözlerden nazar değecek :) Maşallah Ustad'ıma KADİM DOSTUm  | Değmez değmez sağolasın kadim Dostum :) Alıntı: YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı
Güzel kareee  | Tşkler... Alıntı: BuSeM Nickli Üyeden Alıntı
Güzel dost güzel insan | Tşkler. sayın medya patroniçesi :) O sizin güzelliğiniz Alıntı: ZaLim Nickli Üyeden Alıntı
Allah sevdiklerine bağışlasın güzel kareler | Amin Tşkler... Alıntı: Minyonita Nickli Üyeden Alıntı
Hemşerim nabıyon .dd kafanda 5 litre damacana taşıyormuş gibi çıkmışsın ama gözlük müq  iyisin iyi  | Eyv. Deli Kız  Alıntı: IneGoL Nickli Üyeden Alıntı
Kanka kafana sanki şişe koymus gibi çıkmış karizmayi bozuyon  | Kardo sorma bende sonradan farkettim , boşver nazarlık olsun :) Alıntı: oMeN Nickli Üyeden Alıntı
ALLAH sevdiklerine bağışlasın | Amin Alıntı: BerduŞ Nickli Üyeden Alıntı
Nazar değmesin | Amin Alıntı: ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı
Rabbim sevdiklerine bağışlasın abi. Güzel fotiii | amin Sevgili Kardeşim. Alıntı: eLit Nickli Üyeden Alıntı
GüzeL Resim Allah uzun ömür versin.. | Amin Tşkler. Alıntı: KeKiK Nickli Üyeden Alıntı
Hele sıfataaaaa:)) Stormate canommm bütün kötü canolar kurban olsun sana:)) | Nolmuş sıfata :))) Sağolasın muzip kardeşim benim
________________ |
|
| |