29 Temmuz 2023, 19:49
|
#28 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: oMeN Nickli Üyeden Alıntı
Geçenlerde duymuştum teyid edemedim, çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin. sevdiğimiz bi kardeşimizdi umarım tez zamanda şifa bulup aramıza tekrardan döner. | Alıntı: [C}e{Y] Nickli Üyeden Alıntı
Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah, güzel haberler alabilmek dileği ile. | Alıntı: Mix Nickli Üyeden Alıntı
Kendisi sevdiğim insanlardan birisi. Allahtan acil şifalar diliyorum. | Alıntı: aFa Nickli Üyeden Alıntı
ALLAH şifa versin. | Alıntı: Malefiz Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun, Allah şifa versin. | Alıntı: Ardanl_ Nickli Üyeden Alıntı
Allah Şafi ismiyle şifa versin | Alıntı: BLueMooN Nickli Üyeden Alıntı
Ya Şafi, hayırlısıyla sevdiklerine kavuşur inşallah. | Alıntı: StormaTe Nickli Üyeden Alıntı
Çok Geçmiş olsun... Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur | Alıntı: YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı
Allah şifa versin | Alıntı: yeSa Nickli Üyeden Alıntı
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, en kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım. | Alıntı: SonsuZ Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah | Alıntı: Lexina Nickli Üyeden Alıntı
Cok Gecmis Olsun Rabbim Sifa Versin. | Alıntı: birsevda Nickli Üyeden Alıntı
çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin. | Alıntı: Silvia Nickli Üyeden Alıntı
Allah acil şifalar versin:( | Alıntı: DişiPars Nickli Üyeden Alıntı
:(
çok üzgünüm
allahım şifa versin | Alıntı: Seth Nickli Üyeden Alıntı
Çok geçmiş olsun kardeşim Allah şifa versin inşallah biran önce toparlanirsin Allah'a emanet | Alıntı: BuSeM Nickli Üyeden Alıntı
Acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun. | Alıntı: AkiDe Nickli Üyeden Alıntı
Allah acil şifalar versin | Alıntı: BuKLe Nickli Üyeden Alıntı
çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin inşallah umutla tutunmaya devam etsin hayata | Alıntı: ExCaLuBuR Nickli Üyeden Alıntı
Derdi veren dermanını da verir inşallah, acil şifalar diliyorum. | Alıntı: Kyo Nickli Üyeden Alıntı
ALLAH Şifa versin. Geçmiş olsun, insallah sağlığına kavuşur | Alıntı: aZze Nickli Üyeden Alıntı
rabbim safi ismiyle Şifa versin tez zamanda hayırlısı ile aramıza dönmesi tenennisi ile acil sifalar | Alıntı: ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı
Çok geçmiş olsun. Umarım tez zamanda sağlığına kavuşur.
Rabbim sevenlerine bağışlasın inşallah. | Alıntı: MarjinaL Nickli Üyeden Alıntı
Sağlığına kavuşur tez zamanda inş. | Alıntı: İzz Nickli Üyeden Alıntı
Cok geçmiş olsun tez zamanda şifa versin rabbim | Alıntı: Neva Nickli Üyeden Alıntı
Cok geçmiş olsun rabbim şifa versin | Sebepler Sen'dendir; Edep bizlerden. Etme bizi Ya Rabb; Edepsizlerden.
Elhamdülillah! Kime "DUA" kapısı açılmış ise ona rahmet kapıları Aç Ya Rabb |
|
| |