Alıntı:
oMeN Nickli Üyeden Alıntı
O zaman her özel uye siz kimi istiyorsanız,kimlerle aranız çok iyiyse onlar özel üye oluyor. Aranız bozulduğu zaman da o ranki alıyorsunuz o zaman. Yani açıklamanız bunu gösteriyor,böyle algılanıyor. Bunu başka Forumlarda başkaları için deseydin sana hak verirdim üzüldüm açıkçası ama yinede Canın sağolsun, ayrıca biz 3 Ocak tarihinde burayı açtık sağolsunlar bi çok arkadaş dostumuz kullanıcımız ilk günden beri bizimle ve desteklerinide esirgemiyorlar  |
Biliyorsun ki sana bir garezim yok, olamazda. Seninle ilgili bir düşüncem varsa da net bir şekilde ifade edebilirim. Çekinen bir insan değilim az çok biliyorsundur. Ancak gel gör ki bütün forumlar ayni her ne kadar biz farklı olacağız düşüncesi ile ayrılıp yeni atılımlar yapsalarda değişen pek bir şey yok. Yani ilk etapta çok iyi sonra diğer forumlara benzeme oluyor. Özel üye rankı için en başından beri sizin yanınızda degillerdir zaten. Özel rankın bir anlamı olması gerekiyor tüm diger ranklar gibi. Bunlar benim naçizane düşüncem. Sırf en başından itibaren sizlerle beraber oldukları için, foruma girdikleri için rank dağıtılmamalı. 3 Ocak tarihinden itibaren olan her üye özel üye oluyorsa da bilemiyorum. Her neyse adaletin islemediği bir ülke de forumlardan bunu beklemekte abes tabii sizde haklısınız;d