Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Temmuz 2023, 20:04   #8
aL-yazmaLi
🧿
aL-yazmaLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
[C}e{Y] Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] her zaman ki gibi farkını misafirperverliğinle ortaya koydun, çok teşekkürler.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] çırpındı bütün gün, gerçekten en yakın şahidiyim, harikaydın emeğine, mücadelene, güzel yüreğine sağlık.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @izz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 Saat boyunca bana katlanmak zorunda kaldılar seni beklediler kardeşim, dostlar kolay bulunmaz, hele ki bu menfaat dünyasında.

Uzun süredir yayın yapmıyorum özellikle Efkarlı Saatler'i yapmıyorum dün Malefiz organizasyonu ile senin için, senin sevdiğini düşündükleri için yapalım kararı aldık. Aksilikler de olsa buluşamasak da gönüller bir ve bu gönüller senin için bir şeyler yapma çabasındaydı, düşünce güzel, hareket güzel, eylem güzel, pozisyon temiz hocam oynamaya devam

Çok seviliyosun, tekrardan iyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlar diliyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

sayende farkLi tarz dinLemis oLdum veeeee
sevdim :))

Seninde emegine yüregine nefesine sagLik,

ne güzeL dost ediLmis, hersey icin tesekkürLer cok güzeL zaman gecirdik