Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Temmuz 2023, 09:28   #1
MarjinaL
People who touch your heart are always with you.
MarjinaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
BuKLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yeni yaşın kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte inşallah ayrıca sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] n tüm güzel dileklerine katılıyorum
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok Teşekkür Ederım.)

Alıntı:
İzz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mutlu yıllar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok Teşekkür Ederım.)

Alıntı:
Kedi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yeni yaşın hem senin için hem de dokunabildiğin herkes için güzel gelişmere vesile olsun. Mutlu yaşlara...

Not: Doğum gününü kutluyor olmamız, yaşlanmanıza seviniyor olduğumuz anlamına gelmez.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok Teşekkür Ederım.) ßen Yaşlanmaya Alışıyorum Artık Saçlarımdaki ßeyaz Sayısı 5 ten 23 e Çıktığından ßeri.)

Alıntı:
Stolichnaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mutlu yıllar kardom .
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkürler Kardom.

Alıntı:
aZze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sağlık huzur para mutluluk nese dolu nice yaşların olsun dogum gunun kutlu olsun mutlu yaşlara

Alıntı:
Belma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] doğum gününü kutlarım..Sevdiklerinle nice güzel yıllara sağlık ve huzurla..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] K. Çok Teşekkür Ederım.) İsmimin Baş Harflerinden Birşeyler Ortaya Çıkarmanı Beklıyordum Aslında.d

Alıntı:
MatmazeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nice güzel yaşların olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] .))
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok Teşekkür Ederım Cicim.)

Alıntı:
ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Anneeeeğmmm anneeeeğmm doğum günün kutlu olsun. İyi ki varsın be! (iyi ki doğurdum seniiii )

Hayatta tüm güzellikler bir bir önüne serilsin, çünkü o kalbin bunu gerçekten hakediyor.
İyi ki doğdun, iyi ki tanıdım seni. Birlikte nice mutlu yaşlara 🥳
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Anacuğum.d Amin NİCE Yaşlara.

Alıntı:
INFLaMeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dogum gunun kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] abem :)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok Teşekkür Ederım Kardeşim.

𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲.