Konu: Beyaz perde
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Temmuz 2023, 12:43   #5
BuKLe
BuKLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Kardelen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yazını okuduktan sonra karmaşık duygular içine girdim içimden çok şey anlatmak geliyor ama dile gelince tutuldum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim bizim birde acı gerceklerimiz vardi dimi çoğu olayları çaresiz bir şekilde izliyoruz. Her geçen gün bir gün daha değersizlestiriliyoruz aynı zamanda mükemmel sorumluluklar yükleniyor hata yapma lüksümüz yokmuş gibi tuhaf bir döngü.


Bergen denilince aklıma gelen ilk kişi Absenthe üstadım.
Uzun yıllardır tanışıyoruz seninle ara ara iletişimimiz kesilsede görüştüğümüz zaman birbirimize olan saygımızın hala ilk günkü gibi yerini korumasını sağladığın için teşekkür ederim bunu bir gün mutlaka okuyacağını biliyorum ruhun hisseder

Bergene hayranlığından tanımıştım seni şarkılara az eşlik etmemiştik bana Bergenin hayatını anlatmıştın bende araştırmıştım... herşeyiyle çok etkileyici Bir kadın..

Kadınlar ve çocuklara olan hatta tüm varlıklara saygını sevgini çok güzel bir şekilde yansıtmıştın değer kavramlarının çoğunu sen bana aşıladın diyebilirim. Bazen yanlış zamanlar da doğru zannedip kendimizden ödün verebiliyoruz ki tam da o zamanda farklı yönlerde bakmamı sağladığın için teşekkür ederim.
Bu arada Bergen filmini hala izlemedim senin defalarca izlediğine eminim. Bende izlediğim vakit oturup analizini yapalım uzun uzun anlatacağını biliyorum .
Senin gibi bir dosta sahip olduğum için çok şanslıyım iyi ki varsın
kalbe dokunabildiysek ne mutlu can, dostluğunuzu ne güzel ifade etmişin daim olsun inşallah...
ve bu yolda bana eşlik ettiğin için teşekkür ederim