Alıntı:
YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı
Hiç üzülmedim nedense vallaa, oy zamanı bizim geleceğimize karar vermeyi biliyorlar, senede bir kere ya geliyorlar ya gelmiyorlar, Türkiye'deki akrabalarını da gurbete götür bence para orda, buraya gelip napcan  |
Ya bunların yalandan bir memleket hasreti var. Zannedersin Nazım gibi sürgüne gönderilmişler. Adam Avrupa'da dünyanın en düzenli şehirlerinde, en düzenli toplu taşıma ağlarında yaşıyor, sosyal haklarını sonuna kadar alıyor, ardından gelip Türkiye'de yaşam çok ucuz, çoksel güzellemesi yapıyor ya... işte ben ona sinirleniyorum. Ortadoğu bataklığına saplanmış, her gün hayatın pahalılaştığı, liyakatın olmadığı, bir işi yapabilmek için Ankara’da dayı-yeğen-enişteye gereklilik olduğu, her gün işimi kaybedersem ne yaparım korkusunun yaşandığı ülkemiz için "büyük Türkiye" masalları anlatan ama orada yaşamaya devam eden ve bizim de bu şartlar altında yaşamaya devam etmemiz için oy kullanan insanlar sürüsü. Oy hakları kesinlikle ellerinden alınmalı. Türkiye'nin nasıl yönetilmesi gerektiğine Türkiye'de yaşayanlar karar vermeli. Gelsin burada yaşamaya başlasın da ondan sonra "Avrupa’da domates taneyle alınıyor" diye edebiyat parçalasın.