Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Temmuz 2023, 11:24   #21
Eece
Eece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
GreaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neden olduğu gibi sevmek zorunda olunabilirki. Bunu kavrayacak akılda insan sayısı toplumumuzda nedir. Ayrıca insanlar sevdiği insanları sil baştan kendi hayalleri doğrultusunda yaratmak isteme iç güdüsünü asla terk edemezler kadınların 1 çoğu partnerini ideolündeki erkek modeline sokma çabası içerisinde olduklarından dolayı bi süre sonra anlıyolarki değişmiyor pes ediyolar. Erkeklerdede durum aynı şekilde ilerliyor. Bundan dolayıdır ki birini sevmek heleki olduğu gibi sevmek çoğu insanın tabiatına aykırıdır. Ve neticesinde seviyorum gibi kutsal bir kelimeyi iş günü sonunda bir sakız gibi tükürüp atmaktalar :))))) sevmeyin mümkünse kimseleri çünkü çoğunuz sevmekten muzdaripsiniz diyorum genelleme olarak :)) saygılar...
Bu konuyu kavrayacak insan zekası herkeste mevcut ama kapasite kullanım oranı kişiye bağlıdır..Bunlar tamamen sizin düşünceleriniz saygı duymak dışında birşey söylemek uygun olmaz ama ben böyle düşünmüyorum.İnsanları tanıdığınız gibi sevebiliyorsanız hayatınıza dahil edebiliyorsanız ona uygunda devam edebilirsiniz ama baştan olsun böyle kabul edim sonra değiştiririm fikriyle yola çıkarsanız günün sonunda zaten yanılan siz olursunuz ...Saygı bizden

"Sen hep gülümse ki yüreğinin güzelliği gülüşlerinde canlansın."