Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Temmuz 2023, 14:32   #24
Ardanl_
Ardanl_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
GreaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
- Çok teşekkür ederim arda
Değersiz lik dediğimiz noktada öncelikle hepimiz birer bireyiz insanların bizi değersizleştirmesine müsade ettiğimiz kadar tabikide değersizleşmemiz normal buna hiç bir zaman müsade etmedim etmemde. Asla yapmam dediğim hiç bir şey yok asla yapmam da demem neden diye sorarsan insanlar sürekli değişim içerisinde bu gün kü düşüncemle yarın ki düşüncem asla aynı olmayacak. Mesela 5 yıl önceki sen şuan ki sen değilsin etrafındaki insanların bi çoğu değişmişdir çünkü değişim içerisindeyiz bundan dolayı da asla yapmam dememek de fayda görüyorum.
Rezil olmadığım anlar yok diyemeyiz futbolla pek bi alakam yokdur mesela Milli takımımızın yabancı bir ülkeyle maçı vardı illa izleyelim diye tutturdu arkadaşlar sene olarak bi 10 yılı geçmişdir milli takımımız gol yemişdi ve buna sevinmiştim o kalabalık da benden başkada sevinen olmamışdı esrarengiz bakışlara maruz kalmıştım :)))))) tabi sonrasında uzun süre alay konusu olmuştum alakam olmayan ortamlarda bulunmamdan kaynaklı oldu tabi :)))

Forumda en çok ardanl rumuzlu arkadaş yardımcı oldu saolsun yani sen :))))

Kahve içinde ayrıca çok teşekkür ederim 🙏
Cevapların için teşekkür ederim anın güzelmiş gülümsetti yardımcı olabildimse ne mutlu bana elimden geldiğince her zaman yardımcı olurum

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]