Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Temmuz 2023, 14:27   #23
GreaT
GreaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Ardanl_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle tebrikler değerli insan bunu hakettiğini düşünüyorum
Hiç kendini değersiz hissettiğin oldumu olduğunda ne yaptın
Asla yapmam deyip de yaptığın şeyler oldu mu nedir
Forumda sana en çok yardım eden kim
Hayatında hiç rezil olup da sonra dan çok güldügün bir olay yaşadın mı yaşadınsa nedir
Kahven benden olsun başarılar dilerim
- Çok teşekkür ederim arda
Değersiz lik dediğimiz noktada öncelikle hepimiz birer bireyiz insanların bizi değersizleştirmesine müsade ettiğimiz kadar tabikide değersizleşmemiz normal buna hiç bir zaman müsade etmedim etmemde. Asla yapmam dediğim hiç bir şey yok asla yapmam da demem neden diye sorarsan insanlar sürekli değişim içerisinde bu gün kü düşüncemle yarın ki düşüncem asla aynı olmayacak. Mesela 5 yıl önceki sen şuan ki sen değilsin etrafındaki insanların bi çoğu değişmişdir çünkü değişim içerisindeyiz bundan dolayı da asla yapmam dememek de fayda görüyorum.
Rezil olmadığım anlar yok diyemeyiz futbolla pek bi alakam yokdur mesela Milli takımımızın yabancı bir ülkeyle maçı vardı illa izleyelim diye tutturdu arkadaşlar sene olarak bi 10 yılı geçmişdir milli takımımız gol yemişdi ve buna sevinmiştim o kalabalık da benden başkada sevinen olmamışdı esrarengiz bakışlara maruz kalmıştım :)))))) tabi sonrasında uzun süre alay konusu olmuştum alakam olmayan ortamlarda bulunmamdan kaynaklı oldu tabi :)))

Forumda en çok ardanl rumuzlu arkadaş yardımcı oldu saolsun yani sen :))))

Kahve içinde ayrıca çok teşekkür ederim 🙏