Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Temmuz 2023, 20:35   #18
[C}e{Y]
IRC Vip Üyesi
[C}e{Y] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
No Pasaran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O halde soru sorayım;

- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ‘i “asi” yapan şey nedir? Kendisini asi olarak tanımalayacak motivasyon nereden geliyor? Asilik denince aklına gelen konular nelerdir? Her konuda mı asidir yoksa bazı yönler mi sadece…

-Asi-Genc ‘in Asi-Genc olmasında rol oynayan bir aydın, düşünür, yazar, şair, film şarkı vs var mı? Varsa kimdir/kimlerdir?

- Aklınız ve duygularınız arasında kaldığınızda tercihinizi hangi yönde kullanırsınız?

- Bana bir şarkı ismi verin ki hüzünleneyim ve bir şarkı ismi daha verin ki neşeleneyim? Bu sayede sizin için hüzün ve neşe kavramlarını neyin çağrıştığını anlamaya çalışmış oluruz.

- Sizce yaşadığınız gibi mi düşünüyorsunuz yoksa düşündüğünüz gibi mi yaşıyorsunuz?

- Kafka’nın Dönüşüm adlı eserindeki gibi bir sabah böcek olarak uyandığınızı hayal edin. Kalktığınızda bir daha neyi yapamayacağınıza üzülürdünüz?

- Ne iş yaptığınızı, çalışıp çalışmadığınızı bilmiyorum. Mevcut işinizi yapmıyor olsaydınız hangi işi yapmak isterdiniz?

- Okuman gerekli dediğiniz bir kitap önerisi var mı?

Aklıma gelenler bunlar.

Teşekkürler.

Yakşamlar.
Bende ekleyeyim o zaman Asi iken kullandığın materyaller var mı? İlgini çeken asilikleri öğrenmek istiyoruz.

Asiliğin kitabını ben yazdım diyebilir misin cevabın evet ise neden?

Sanal alemde yaşadığın en asi olayı bizlere anlatır mısın?

Çok gezen mi bilir çok okuyan mı?

İnsan arada sırada da olsa bi yazar neden bu kadar hayırsızsın?

Seviliyosun Zeki