07 Temmuz 2023, 14:08
|
#9 |
🧿 | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: INFLaMeS Nickli Üyeden Alıntı
deryasohbet sevdigim sunuculardan bitanesi :) ozellikle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@aqrqsif gibi degerli arkadaslarim dostlarim var cok ta sverim sohbetleriyle yayinlariyla her zaman keyif aldigim kendi evimdeymisim gibi rahat ettigim sunucu basarilar dilerim hepsine :) | :)) CANSIN SEN :)))
eLin hep üstümde oLdugu icin ve Senin gibi güzeL bir DOSTUM oLdugu icin cok SanSLiyim.
Hep dedigim gibi diyecegim' de " iYiKi VARSIN GÜZEL iNSAN " Alıntı: Gururum Nickli Üyeden Alıntı
| Gururum cok sagoL. Bize arada bir esLik ettigin ve sohbetinLe zenginLestirdigin icin
bizi GururLandiriyorSun. Nesen her daim boL ve hos sohbetLerin oLsun. Alıntı: aZze Nickli Üyeden Alıntı
| @aZze ah aZze sana ne diyim :)) o koca yürek Sende de var
SeninLe yoLumuzun carpismaSida güzeL aniLarimdan biri oLdu.
Her güzeLLikLerin icinde beni anman ne kadar ince ne kadar zarifLik cok tesekkür ederim. 🪻 Alıntı: YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı
|
⭐ müzik tarzini haLen tutturamadiysak`da yinede arada bir misafirLige geLmen bize
mutLuLuk katiyor heLe Elif`e :))), hersey icin sagoL ⭐
Forum daki yardimLarin icin'de bir kez buradan da sana tesekkür etmek isterim, TESEKKÜR EDERIM :)) Alıntı: Malefiz Nickli Üyeden Alıntı
| Malefiz sana hersey icin koooooocaman tesekkür ederim 💐
Saat kac oLurSa oLSun konu ne oLurSa oLSun hep destekLedin. iYiKi VARSIN güzeL yürekLi kadin yürege hos geLen sözLeriniz icin ayri bi Tebessüm birakiyorum :))
Koooooooocaman Tesekkür ederim düsünceLeriniz icin
iyiki bir araya geLmisiz iyiki yoLumuza düsmüsüz keyifLe  |
|
| |