Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Haziran 2023, 00:50   #20926
Maraz Editör
Kimse size özgürlük veremez.
Maraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
aZze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah aşkına ne tatlı birr konu tam dedikoduluk :d ben mesela merak ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] bana ne kadar :d @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] bensiz ne kadar mutsuz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] neden beni kıskanıyor @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] neden beni sevmiyor mu ? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] bana ne kadar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] beni çok seviyor @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bana hala asikmi

Bırakın insanları takip etmeyi kiskanmayi cekememezligi kim kimle nasıl mutluysa öle davransın öle kalsın Kime Ne yahu:d

Milletin Çamaşırlariylaa İlgilene Kadar Kendi Kirlilerinizi Yıkayın temizleyin Önce ..
Kıskanıyorum seni ,gecenin şu vaktinde bile/ kıs ka nı yo rum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ehü ehüü burnundaki
O benden bile 🙊

Ve
Kimse size eşitlik ya da adalet veremez.
Cesaretiniz varsa, kendiniz alırsınız.