Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Haziran 2023, 00:26   #18
Efendisiz
RakipsizSohbet.com Sunucu Sahibi
Efendisiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Akil_Oyunlari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba öncelikle güzel bilgilendirme ve güzel söyleyiş için teşekür etmek istiyorum :) kurgu senaryo çok güzel olmuş.. tebrikler milletçe alkışlıyoruz

SekerShell sunucularında standart olarak *** GirisKoruma (giriskoruma.c Giris Guvenlik modulu)

modulu var buda özel okuma modülü oluyor modül ismini degiştirip okunmuyor diye yedirmeyin allah aşkına önce bir araştir ssh gir bak sonra söyleyiş yap (:...:) kendi sunucunda /module yap göreceksin varmı yokmu insanların zihninle dalğa geçmeyin varsa var yoksa yok yok dedinmi var diye çıkar ortaya

Ben bu şekilde şeytani düşüncelere kapılıp insanları kandırmak veya ağızlarına bal çalmak gibi hiç bir niyetim yok :) İnsanların düşünceleri de akli salim olmalı değil mi?
Prim yapmak için mi insanlara bu açıklamaları yaptık :)
Bu konuşmayı shell ile yaptık ki, yalanımız olduğu zaman rahatca sorabilsinler diye :^
Bunu yapmamızdaki sebep ağzı boş insanların kaile alınmaması için yaptığımızı söyleyeyim
Ayrıca Sen bu şekilde mi kullanıyordun veya kulllananları gördün
Neyse konun karalanmasını istemiyorum :)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] her zaman ki gibi coşturmuşsun yine üstadım :)

Güzel düşünceleriniz için hepinize içtenlikle teşekkürlerimi sunarım.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]