Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Haziran 2023, 20:38   #10
aLeyna
RakipsizSohbet.Com
aLeyna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
BuKLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kötülükler yüzünden ifade etme zorunluluğuna maruz kalanlar genelde işini iyi yapanlara kalıyor bu malesef ki böyle Bir çok alanda kötüler zaten kılıfı hazırlamış oluyor her türlü siyriliyor işin içinden.. görünen Bir çaba var emek var karşılığını fazlasıyla almanız dileğiyle üzmeyin canınızı
it urur kervan yurur

Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çoğu sunucu da okunuyor olmasi insanları öyle düşündürüyor sanirim ama bence insanlarin ne dediğini çok da umursamamak gerekir sonuçta meyve veren ağaç taşlanır, kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş..

İnsanlar ne konuştuklarina dikkat etseler cıngar çıkarıp karalama da yapmalarina gerek kalmaz aslinda..
Sanal burasi sonuçta sizin üzerinizden söyleyeyim kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olsun.
Çoğu site statüsünde özel bilgilerinizi paylaşmayın uyarısı var dikkat etmeyip özel okunuyor vs diye ağlamaya gerek yok.


Çok geçmiş olsun tekrar, boş bi karalama kampanyası belli ki
ben zaten vurdumduyazim kisiLerin ne dedigini ne dusundugunu kaaLeye aLmam az cok taniosun beni

Alıntı:
Raina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hep basarılıydınız ve yenıden başarılar
sagoLasin


Alıntı:
SonsuZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok uzun yıllar yer aldığım sunucu yönetiminde de hep bulundum orda olduğum sürece.Özel okuma asla mevzu bahis olamaz. Böyle bi konu için gerçekten üzüldüm 3 5 kendini bilmez bilip bilmeden insanların emeğini iftira atarak çöpe atmak istiyor ama mümkün değil. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] i de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mıda uzun yıllardır tanırım ve ne kadar üzüldüklerini tahmin edebiliyorum bu duruma.Ama üzülmeyin dostlar milletin ağzı torba değil ki büzesin. Meyva veren ağaç taşlanırmış afkurup dururlar sadece böyle.
yok pacim zerre uzuLmedik kLavye arkasindan herkescikLer herseyi der ozgurLer bos yapmaktada ozgurLer adi ustunde bos insan cok gormemek gerek cansun seviLiosunn

________________