Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Haziran 2023, 18:23   #2
KraL
Helper
KraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ever sevgili arkadaşlar şu an tebessüm içerisindeyim daha bundan birkaç gün evvel kardeşim büyüklerinizin elinden öpsün küçüklerinizin de tabii ki de şanı şerefli yüce Türkiyemize sahipkarlınızdan ötürü alnınızdan öpsün.. kendisi de abisinin odrum'da büyüdüğünü bildiği için abi artık ben bu sene şöyle bayramdan sonra iki gün tatile hak ettim derken böyle tebessüm içerisinde konuşurken kendisiyle şimdi onu hatırladım da güldüm tebessüm ettin evet arkadaşlar ben Bodrum'da büyüyen bir insan olaraktan özellikle Milas Yalıkavak Güllük güvercinlik Göltürkbükü Marmaris İçmeler Ölüdeniz Fethiye Finike Kaş Kalkan Kemer Alanya Manavgat birçok sayamadığım yazlık yerler içerisinde büyümüş olduğum için abi nerede tatil yapabilirim dedi ben kendisine Kaş kalkanı önerdim çünkü üst tarafı Yörük ailemizin olduğu yerler yani tabiatını hiç kaybetmemiş örfünün adresini hiç kaybetmemiş insanlar alt tarafında çok da güzel soğuk Deniz afrodit sahilleri ile beraberinde gerçekten hem dalış imkanı sağlayıp hem de çok çok pahalı olmayan bir tatili zaten milletine sergilemiş durumda yani siz kardeşinizi bugün beni dinlemiş oluyorsanız size Kaş kalkanı tavsiye ederim ki çok güzel yerler Arkadaşlar bir aileye güzel deniz koyları vardır bilirsiniz küçük koylar ve bu koylar dışında dalışlar vardır su altı dalışları vardır ve bu dalışları da çok çok güzeldir bilginiz olsun yani Bodrum'a gidip de Marmaris'e gidip de alanya'ya gidip de Antalya tarafına gidip de kendinizi bir değişik hissedeceğinize tatil sonra bence tam Ege ile sınırı içerisinde KALKAN HARİKA BİRYERDİR

Hєя haккıмız SaкLıdıя®™| l | l| ll| ²¹°¹ ³³²²¹³³ ¹³³ |ı|